News

Dezvăluirea care schimbă tot: “Răzvan Ciobanu a fost într-o transă de marți până sâmbătă”

01.05.2019 | 21:52
Dezvaluirea care schimba tot Razvan Ciobanu a fost intro transa de marti pana sambata

Vica Blochina a povestit prin ce a trecut Răzvan Ciobanu cu doar două zile înainte de a-și găsi sfârșitul, când pe ușa sa a intrat un călugăr tibetan! Prietena designerului a spus că acesta a fost în transă de marți, până sâmbătă! Totul a început de când un prieten bun de-al creatorului de modă i-a trimis călugărul acasă!

Răzvan Ciobanu a fost în transă de marți, până sâmbătă, după ce a întâlnit un călugăr tibetan

”Câteva zile nu mi-a răspuns la mesaje și apoi când a răspuns mi-a zis așa: ”Mi-a trimis un prieten un călugăr din Tibet, care când a intrat la mine în casă, pe mine m-a bufnit plânsul. M-a luat de mână și m-a întins pe canapea.

Mi-a făcut o incantație și am adormit”. A fost într-o transă de marți până sâmbătă, nu și-a adus aminte ce a făcut. Mi-a zis: ”Când m-am trezit am crezut că sunt plin de bani, m-am dus la supermarket, mi-am umplut coșul și aveam fix 2 lei la mine”, a povestit Vica Blochina.

Razvan Ciobanu calugar tibetan
Razvan Ciobanu s-a crezut plin de bani, dupa ce si-a revenit din transa indusa de calugarul tibetan

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident rutier în localitatea constănțeană Săcele. Mașina de teren a creatorului de modă a mers pe lângă carosabil aproape un kilometru. Mai mult, se pare că creatorul de modă nu purta centura de siguranță, deoarece trupul său a fost găsit în afara mașinii.

Accidentul a fost semnalat de un localnic, care a trecut prin zonă și a văzut rămășițe din mașina creatorului de modă. Acesta a mers pe urmele plasticelor rupte și a ajuns la mașina răsturnată a creatorului de modă. Omul care a sunat imediat la 112 le-a spus salvatorilor că șoferul nu are semne vitale.

Ambulanța care a sosit la fața locului l-a găsit mort pe Răzvan Ciobanu, medicii nemaiputând face nimic pentru celebrul creator de modă, așa că doar au constatat decesul.