Sport

Dezvăluiri din vestiarul lui Manchester United! Cum este privit Cristiano Ronaldo de colegii lui

Anthony Martial a dezmințit unele afirmații apărute în presă despre Cristiano Ronaldo. Totodată, el laudă profesionalismul portughezului de 37 de ani.
17.03.2022 | 11:45
Dezvaluiri din vestiarul lui Manchester United Cum este privit Cristiano Ronaldo de colegii lui
ADVERTISEMENT

Anthony Martial, atacantul lui Manchester United împrumutat la Sevilla, a făcut unele dezvăluiri din vestiarul „diavolilor roșii” ce-l vizau pe Cristiano Ronaldo.

Anthony Martial, despre Ronaldo: „Cu toții îl iubim”

Francezul de 26 de ani a negat afirmațiile apărute în presă și în mediul online potrivit cărora Cristiano Ronaldo ar fi divizat vestiarul lui Manchester United în mai multe tabere. De asemenea, a vorbit elogios despre fostul său coechipier, admirându-i profesionalismul.

ADVERTISEMENT

„Cristiano este un profesionist de top, unul dintre cei mai buni din istoria jocului. Cu toții îl iubim”, a spus Anhony Martial.

Ulterior a negat zvonurile despre Cristiano Rolando care-l dădeau vinovat pentru neînțelegerile din vestiar. „Sunt lucruri ce se spun în mass-media și care nu sunt adevărate. Am fost în vestiarul acela și știu ce s-a întâmplat”.

ADVERTISEMENT

Care este parcursul lui Martial la Sevilla până acum

Atacantul francez a fost împrumutat la Sevilla în perioada de transferuri din ianuarie. El are doar șase apariții în tricoul spaniolilor și un singur gol marcat – în șaisprezecimile de finală ale Europa League, împotriva lui Dinamo Zagreb.

Vorind despre mutarea sa la echipa spaniolă, atacantul a spus: „I-am întrebat pe oficialii clubului dacă pot pleca, pentru că vreau să joc. Rangnick a intrat și a spus că, dacă vreau să continui așa cum mă antrenez, o să joc”.

ADVERTISEMENT

„Dar trebuia să găsesc o nouă atmosferă, un nou club. Totuși, mai am un contract acolo, așa că nu știu ce se va întâmpla când sezonul se va termina”, a mai spus Martial.

El a adăugat: „Am avut multe opțiuni, dar am vorbit cu Lopetegui (n.r. antrenorul Sevillei) și cu Monchi (n.r. directorul sportiv) și pentru mine să vin aici a fost cel mai bine. M-au făcut să mă simt important”.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Anthony Martial a fost mulțumit de alegerea făcută în ianuarie: „Am vrut să joc și să mă bucur din nou de fotbal. Am pierdut timp la Manchester fără să fac asta și aveam nevoie de el”.

ADVERTISEMENT