Fotbal intern

Dezvăluirile portarului Piscitelli: „Montini a avut dreptate”. Compară București cu Milano: „Avem totul la dispoziție”

27.08.2019 | 21:16
Dezvaluirile portarului Piscitelli Montini a avut dreptate Compara Bucuresti cu Milano Avem totul la dispozitie

Riccardo Piscitelli a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren pentru Dinamo în victoria 3-0 cu Hermannstadt, rezultatul datorită căruia „câinii” au trimis-o pe FCSB pe ultimul loc în Casa Pariurilor Liga 1. 

Dezvăluirile portarului Piscitelli

Întrebat despre evoluția sa din partida cu Hermannstadt, portarul se bucură că Montini i-a pus porecla de „Spiderman”, explicând când a reușit să pareze un penalty. În același timp, Piscitelli a dezăvluit

„Da, da, Montini a avut dreptate (n.r. el l-a caracterizat așa înainte ca portarul să vină la Dinamo). Sunt fericit că am reușit să-i fac pe suporteri bucuroși și sper de acum să reușesc să țin poarta închisă. Am ales momentul potrivit pentru a sări și a reuși să resping mingea cu o mână, sunt foarte fericit. Am avut trei penalty-uri și am reușit să salvez unul, sunt foarte bucuros pentru asta.

Viața în România este foarte frumoasă. Avem tot ce ne trebuie aici, este similară cu cea de la Milano. Eu am trăit mereu în Italia, așa că eu am crezut că va fi diferit aici, dar nu este. Avem totul la dispoziție. A fost pentru prima dată când am mers în vestiar cu Fabbrini și a fost bine, eu vorbesc puțin engleză, dar evident că pentru mine e mai simplu să vorbesc italiană. Sunt fericit pentru Fabbrini că a debutat cu o victorie și sper că Montini e bine cu glezna și vom face treabă bună la Dinamo” – a spus Ricardo Piscitelli pentru doardinamo.ro

Dinamo ocupă locul 9 în acest moment în Casa Pariurilor Liga 1, strângând șase puncte în primele șapte etape. „Câinii” au avut un program ușor în ultima vreme, însă acum au parte de meciuri complicat. În weekend joacă în deplasare cu Sepsi, iar săptămâna viitoare au meci cu FC Botoșani. Dinamo a pierdut toate cele patru meciuri jucate în deplasare până acum.