Fotbal intern

Dialog aprins între Dănuţ Lupu şi Ionel Dănciulescu: “De ce îi acoperi? De ce a plecat Penedo?”

11.12.2018 | 18:26
Dialog aprins intre Danut Lupu si Ionel Danciulescu De ce ii acoperi De ce a plecat Penedo

După ce Jaime Penedo şi Armando Cooper au fost daţi afară de Mircea Rednic de la Dinamo a avut loc un dialog aprins între Dănuţ Lupu şi Ionel Dănciulescu, fostul atacant proaspăt revenit pe postul de director sportiv la gruparea din “Ştefan cel Mare”.

Dănuţ Lupu i-a reproşat lui Ionel Dănciulescu faptul că este mult prea diplomat şi că nu este acid în unele momente. Mai mult, fostul fotbalist i-a cerut directorului sportiv de la Dinamo să explice de ce a fost dat afară Jaime Penedo de la gruparea din “Ştefan cel Mare” şi susţine că această decizie a fost una proastă.

Dialog aprins între Dănuţ Lupu şi Ionel Dănciulescu la TV

Dănuţ Lupu: Danciu, ești fratele meu, dar schimbă puțin tactica asta. Nu e bună!
Ionel Dănciulescu: La ce te referi?
Dănuţ Lupu: La discursurile tale. Ascultă-mă, tu ești un tip corect, dar nu îți place să intri în conflicte. Să spui lucrurilor pe nume, să te iei de Mircea când e nevoie. Ești mai apreciat când spui totul, decât când acoperi unele lucruri.
Ionel Dănciulescu: Păi am spus…
Dănuţ Lupu: Înțelegeți că nu faceți bine ce faceți. Nu e ok că l-ați dat afară pe Penedo. Nu e el de vină cu nimic. Eu cred că Dinamo are nevoie de cineva, și eu m-aș bucura să fii tu persoana aia, care să dea trezirea. Acoperindu-i pe x, pe y, pe z, nu faci nimic. E de vină Popovici? Nu, nu are nicio vină. Sper ca Mircea și tu Danciu să puteți da trezirea. Ești prea diplomat. Ai prea mult bun simț, Dinamo nu mai are nevoie de oameni cu bun simț.
Ionel Dănciulescu: Degeaba urlăm noi, dacă jucătorii nu au rezultate.
Dănuţ Lupu: Danciu, tu știi bine la ce mă refer! Și tu ai fost fotbalist și îți dai seama ce contează într-o situație ca asta. Când o să fii realist o să se trezească și jucătorii.