Sporturi

Dialog superb la fileu între Bianca Andreescu și Naomi Osaka, după sfertul de finală de la Beijing: ‘Ai jucat senzațional’/ ‘Ești uimitoare’. Video

04.10.2019 | 21:16
Dialog superb la fileu intre Bianca Andreescu si Naomi Osaka dupa sfertul de finala de la Beijing Ai jucat senzational Esti uimitoare Video
ADVERTISEMENT

Bianca Andreescu și Naomi Osaka, două dintre jucătoarele din noul val care au confirmat în circuitul WTA, au oferit vineri, la Beijing, un meci superb în faza sferturilor de finală. Deși a condus cu 7-5, 3-1, Bianca nu a rezistat în fața japonezei și a cedat seturile doi și trei cu 3-6, 4-6. După meci, canadianca a dezvăluit un dialog frumos pe care l-a avut la fileu cu Naomi.

Dialog superb la fileu între Bianca Andreescu și Naomi Osaka: ‘Ai jucat senzațional’/ ‘Ești uimitoare’

Între Bianca Andreescu și Naomi Osaka, ultimele două campioane de la US Open, a existat un moment special la finalul meciului de vineri. Chiar canadianca de origine română a dezvăluit, pentru cei de la WTA, discuția pe care a avut-o cu adversara ei din Japonia.

ADVERTISEMENT

”I-am spus (n.r. lui Naomi Osaka) ‘Felicitări, ai jucat senzațional’. Ea mi-a zis ‘Ești uimitoare’. Apoi, i-am zis ‘O să avem atât de multe astfel de meciuri în viitor. Sunt curioasă să aflu ce ne va rezerva viitorul’ Ea mi-z zis: ‘Da, abia aștept’, a spus Bianca Andreescu.

Naomi Osaka, despre Bianca Andreescu: ”Am de învățat de la ea”
Naomi Osaka, despre Bianca Andreescu: ”Am de învățat de la ea”. Sursa foto: hepta.ro

Naomi Osaka, despre Bianca Andreescu: ”Am de învățat de la ea”

Cu o zi înainte de meciul direct dintre cele două, sfertul de la China Open, primul în circuitul WTA, Naomi Osaka a avut și ea numai cuvinte mari pentru campioana de la US Open 2019: ”O urmăream cum joacă la Toronto când eram acolo. Este destul de evident că este o jucătoare de tenis uimitoare. Simt că se descurcă mai bine decât am făcut-o eu anul trecut, așa că este totul deosebit. Trebuie să recunosc că am de învățat de la ea.”, a spus Osaka despre Andreescu.

ADVERTISEMENT

După sfertul de finală de la Beijing, Bianca Andreescu și Naomi Osaka au devenit ”colege” în clasamentul WTA. Dacă jucătoarea din Canada este pe locul 4, japoneza a urcat pe locul 5. Cu un succes în China, Osaka ar putea ajunge până pe locul 3 WTA.