Fotbal intern

Dialogul din finalul meciului dintre Mircea Rednic și Mihai Teja! Ce și-au spus

23.11.2018 | 22:57
Dialogul din finalul meciului dintre Mircea Rednic si Mihai Teja Ce siau spus

Dinamo – Gaz Metan Mediaş 1-1 este un rezultat care nu prea lasă prea multe motive de bucurie în niciuna dintre cele două tabere. Gazdele ratează şansa de a se apropia de una dintre rivalele la un loc de play-off, în vreme ce medieşenii simt că au scăpat două puncte printre degete după ce au condus până la ultima fază a jocului, iar Fortes a avut o ocazie uriaşă de a face 2-0 în prelungiri.

Totuşi, dialogul din finalul meciului dintre Mircea Rednic şi Mihai Teja a fost unul plin de amabilităţi. Cei doi şi-au strâns mâna imediat după fluierul de final, înainte de a merge spre vestiar. “Felicitări, Mihai!”, a fost mesajul pe care Rednic i l-a transmis fostului său secund. Replica lui Teja a venit repede şi a fost pe măsură: “Mulţumesc, domn profesor”.

Dialogul din finalul meciului dintre Mircea Rednic și Mihai Teja! Au colaborat la Dinamo, Petrolul, Standard Liege şi Mouscron

Gaz Metan Mediaş a făcut un meci foarte bun pe terenul lui Dinamo şi a condus prin golul marcat de Trif, după o fază foarte spectaculoasă. “Câinii” au fost blocaţi perfect de echipa lui Teja şi au tras doar două şuturi pe poartă, reuşind să smulgă un egal la ultima fază, cu reuşita spectaculoasă a lui Diogo Salomao.

Mihai Teja a fost secundul lui Mircea Rednic în mai multe mandate ale actualului antrenor al lui Dinamo. Cei doi au colaborat inclusiv la Dinamo, dar şi la Petrolul, Standard Liege şi Mouscron. Cu Mircea am o relaţie de prietenie, dar nu joacă nici Mircea Rednic, nu joc nici eu, ci cele două echipe. Trebuie să strângem cât mai multe puncte iar la sfârşit, când se trage linie, să fim în primele”, a declarat Mihai Teja la conferinţa de presă premergătoare partidei. “Îmi pare rău că nu l-am bătut. 80-90 la sută din ce am învăţat ştiu de la Mircea Rednic. O să facă lucruri bune la Dinamo. Nu e imposibil ca şi Gazul şi Dinamo să fie în play-off. Eu ştiu cum lucrează Mircea, o să ridice echipa. Nu ştiu dacă mă asemăn cu el, vedem în timp”, a completat după meci antrenorul Mediaşului.