Fotbal intern

Dică se bucură de plecarea lui Alibec: “Atmosfera e bună fără el”

16.07.2018 | 23:02
Dica se bucura de plecarea lui Alibec Atmosfera e buna fara el

Dică se bucură de plecarea lui Alibec. Antrenorul vicecampioanei României a vorbit despre cum sunt antrenamentele fără capriciosul Denis Alibec, jucător pe care Gigi Becali l-a pus pe lista de plecări la cerinţa tehnicianului FCSB.

Fără atacant valid în lot, cu Harlem Gnohere proaspăt revenit după o intervenţie chirurgicală, Dică nu vrea să mai audă de Denis, care încă nu şi-a găsit o altă echipă: “Atmosfera la echipă e foarte bună fără Alibec! Eu iubesc acest club, am făcut performanță ca jucător, consider că și ca antrenor în acest an pe care l-am petrecut la Steaua am avut cu echipa evoluții bune.

Dică se bucură de plecarea lui Alibec

Am reușit în Europa să mergem în primăvara europeană, dar e păcat că am pierdut campionatul. Știe toată lumea cum l-am pierdut… Mi-am dorit să rămân în continuare, să dovedesc că pot să ajut mai mult echipa, să avem rezultate mai bune și că am încredere mare în jucătorii pe care-i antrenez”, a spus Nicolae Dică pentru Gazeta Sporturilor.

Pentru FCSB, debutul în noul sezon este de foc. În primul meci vicecampioana României va juca în deplasare, la Astra Giurgiu, urmând ca apoi să primească vizita lui FC Dinamo Bucureşti în derby de România. Apoi, “roş-albaştrii” se vor pregăti de Europa League, unde vor juca împotriva celor de la Rudar Velenje, echipă care a fost urmărită la treabă de Viorel Tănase:

“Începem cu două meciuri grele, cu Astra și cu Dinamo, dar până la urmă tot trebuia să jucăm cu aceste echipe. Noi jucăm să câștigăm fiecare meci, avem obiectiv acest lucru. Apoi avem meciul cu Rudar din Europa League. A fost Viorel Tănase să îi vadă, am văzut și un meci de-ale lor din campionat. Sunt o echipă cu mulți jucători tineri, o echipă care se apără foarte bine, sunt pe faza defensivă foarte bine organizați și joacă mult pe contraatac. Au jucători de viteză în față”, a spus Dică pentru aceeaşi sursă.

Dică se bucură de plecarea lui Alibec. Tehnicianul vicecampioanei, la marginea terenului, pe Arena Naţională
Dică se bucură de plecarea lui Alibec. Antrenorul de la FCSB protestează

Citeşte şi:

  • Dică explică de ce a rămas la FCSB: “Iubesc acest club”
  • Nicolae Dică, despre plecarea lui Budescu: „Mă bucur că am putut să-l antrenez”