Fotbal intern

Dică, dezvăluiri din vestiar: “Mi-a cerut schimbarea!” Cine l-a supărat

Steaua a primit vizita formaţiei FC Botoşani, într-un meci disputat în etapa a 8-a din sezonul 2017-2018, din Liga 1 Betano, scor 2-0. După meciul de pe "Arena Naţională", cele două echipe vor...
28.08.2017 | 00:07
Dica dezvaluiri din vestiar Mia cerut schimbarea Cine la suparat

Steaua a primit vizita formaţiei FC Botoşani, într-un meci disputat în etapa a 8-a din sezonul 2017-2018, din Liga 1 Betano, scor 2-0. După meciul de pe “Arena Naţională”, cele două echipe vor lua o pauză de două săptămâni, toate acestea pentru ca naţionala României să joace meciurile cu Armenia şi Muntenegru, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

În primele 8 runde din Liga 1 Betano, FCSB a obţinut 5 victorii şi trei egaluri, de partea cealaltă, FC Botoşani a adunat 5 victorii, o remiză şi două înfrângeri. Nicolae Dică, antrenorul lui FCSB, a dezvăluit cine l-a dezamăgit duminică seara, dar şi de ce a ales să-l înlocuiască pe Denis Alibec la pauza meciului cu Botoşani. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Ne aşteptam să avem un meci greu, cu o echipă bună pe contraatac. Ne-au pus probleme în prima repriză, dar am reuşit să controlăm jocul. Am venit şi după eşecul cu Sporting şi victoria a fost importantă. Se vede că nu există omogenitate, au fost jucători care au venit de puţin timp. Astăzi au intrat jucători cu prospeţime şi este important că am venit la 1 punct de CFR Cluj. Nu e vorba că m-a dezamăgit, dar mă aşteptam la mai mult de la el. A ajuns de multe ori unu contra unu şi a evitat adversarul. Asta m-a dezamăgit Am decis să-l bag pe Dennis Man pentru că avea sânge proaspăt. Golofca nu a dat randamentul la care mă aşteptam. Noi avem încredere în el şi sper să demonstreze când i se dă ocazia. Denis Alibec mi-a cerut schimbarea pentru că-l durea genunchiul. Mi-am propus să-l introduc pe Tănase 20-30 de minute, dar am fost nevoit să fac alte schimbări. Am decis să nu îl ţin pe Artur Jorge în lot pentru că el are nevoie de o perioadă de pregătire. Urmează pauza competiţională, un meci amical şi după o să vedem dacă o să merite să joace. E normal ca orice jucător care nu este chemat la echipa naţională să fie dezamăgit. 

Planic este un fundaş central bun, a fost căpitanul echipei în Serbia şi eu am încredere în el!”,  a spus Dică.

În etapa a 9-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018, Steaua se va deplasa la Constanţa, acolo unde are loc meciul cu FC Viitorul Constanţa, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 20:30, iar FC Botoşani va primi vizita celor de la Astra Giurgiu, vineri, 8 septembrie, ora 20:30.