Fotbal intern

Dică, trei dileme: de ce Alibec out, Budescu rezervă şi ce va face

15.05.2018 | 00:43
Dica trei dileme de ce Alibec out Budescu rezerva si ce va face

Antrenorul “roş-albaştrilor” a vorbit la finalul partidei Craiova – FCSB 0-1 despre deciziile pe care le-a luat înaintea meciului. Dică, trei dileme după victorie.

Denis Alibec va pleca de la FCSB, după ce a avut încă o ceartă cu antrenorul, iar acesta a spus că nu va mai purta nicio discuţie cu atacantul. Dică a vorbit şi despre viitorul său, după ce Gigi Becali a anunţat că va continua şi de sezonul următor la vicecampioni: “M-am bucurat, înseamnă că sunt apreciat pentru munca pe care am depus-o”, a spus Dică.

“Important e că am reuşit să câştigăm, a fost un joc spectaculos, pe contre. Şi cei de la Craiova au arătat un joc ofensiv. Le-am dat câteva oportunităţi, au jucători de viteză. Am marcat, am trecut peste eşecul de la Iaşi şi am câştigat cele trei puncte.

Dică, trei dileme: de ce a lipsit Budescu

Puţină lume se aştepta să câstigăm, eu am crezut în şansele noastre. Le-am zis că şi dacă avem 1% şanse trebuie să dăm totul pe teren. Să ducem suspansul până în ultima etapă. Băieţii au avut o atitudine foarte bună şi merită felicitări. Nu mă mai gândesc la ce am făcut la Iaşi, mă gândesc ce trebuie să fac ca să câştig meciul. Încercăm să eliminăm greşelile, nu mă gândesc la ce s-ar fi întâmplat dacă. În ultima etapă vom da totul pe teren ca să câştigăm. Acum, să vedem dacă cei de la Viitorul vor reuşi să îi încurce pe cei de la CFR.

A fost decizia mea ca Alibec să nu facă parte din lot. Nu vreau să intru în amănunte cu privire la ce s-a întâmplat. Din ce a spus el, eu sunt principalul vinovat că el nu marchează goluri. Nu o să mai am nicio discuţie, ce să mai am? Oltenii joacă mult ofensiv, iar în această situaţie, Florinel Coman ar fi avut mult mai mute spaţii decât Budescu”, a spus Nicolae Dică.