Fotbal international

Diego Maradona are trei copii cu două femei în Cuba. În total, Il Pibe d’Oro are opt copii

10.03.2019 | 14:12
Diego Maradona are trei copii făcuți în Cuba și opt în total

După cum informează publicația Corriere della sera, Diego Armando Maradona are toate șansele să își mărească familia cu încă trei copii, rezultați din urma relațiilor cu doup femei în perioada petrecută în Cuba la începutul anilor 2000. Vorbim despre acea perioadă în care cel ce se bate cu brazilianul Pele pentru titlul de cel mai bun jucător al tuturor timpurilor, a petrecut-o în țara romului și a celebrelor țigări havaneze pentru reabilitarea după consumul de droguri.

Diego Maradona are trei copii în Cuba și în total a ajuns la opt copii

Diego Maradona a fost foarte bun prieten cu fostul șerf al statului cubanez, Fidel Castro Ruiz și a acceptat invitația acestuia în anul 2000 de a veni pe insulă și a începe un tratament de dezintoxicare în cadrul clinicii La Pradera din Havana, argentinianul aflându-se atunci într-o stare de sănătate foarte precară, în special cu probleme cardiace.

Maradona a recunoscut că întotdeauna i-au plăcut trei droguri: cocaina, care i-a produs multe necazuri, femeileși golul, bucuria de a marca fiind similară a consumului unei substanțe halucinogene. Fiind atât de atras de sexul frumos s-a transformat într-un adevărat polenizator, iar dacă acești trei copii se vor dovedi a fi ai lui în urma testelor ADN pe care a accepat să le facă, fostul star va ajunge să aibă nu mai puțin de opt urmași.

Diego Maradona cu ultima sa logodnică, Roccio Olivo
Diego Maradona cu ultima sa logodnică, Roccio Olivo

Cel mai greu l-a recunoscut pe Diego Junior, de la Napoli

Doi au fost din căsătoria cu Claudia Villafane, fetele Dalma și Gianina, Diego Junior e fructul relației cu Cristina Sinagra la Napoli, dar l-a recunoscut abia în 2007, Jana din relația cu Valeria Sabalain și Diego Fernando din cea cu Veronica Ojeda. Cei trei copii cubanezi s-au întâlnit în secret cu Diego în 2016, la moartea lui Fidel Castro și atunci, văzându-i că seamănă mult cu el, toți fiind băieți, Maradona a anunțat că va accepta paternitatea.

Diego este însă și bunic, după Giannina cu starul lui City, Sergio Aguero și după Diego Juniorm italianul, iar Dalma este și ea gravidă. Cea mai nostimă este Giannina, care i-a scris tatălui ei pe Instagram: “Curaj! Mai lipsesc trei și faci un unsprezece de toată isprava! Știu că poți, pentru tine nimic nu a fost imposibil, deci se poate!”