Fotbal intern

FANATIK SHOW / “Negoiţă TRANSFORMĂ Dinamo într-o agenţie imobiliară!”

Dănuţ Lupu, un fost jucător emblematic pentru clubul din Ştefan cel Mare critică dur activitatea lui Negoiţă la Dinamo. Acesta crede că Dinamo este foarte aproape de situaţia în care este...
21.07.2014 | 17:44
FANATIK SHOW  Negoita TRANSFORMA Dinamo intro agentie imobiliara

Dănuţ Lupu, un fost jucător emblematic pentru clubul din Ştefan cel Mare critică dur activitatea lui Negoiţă la Dinamo. Acesta crede că Dinamo este foarte aproape de situaţia în care este Rapid, unde sunt probleme foarte mari cu plata salariilor şi nu numai.

“Cu părere de rău cred că cei de la Dinamo nu sînt departe de Rapid. Se laudă că sînt bani, dar de fapt cei numiţi salvatori au băgat clubul în insolvenţă. Dinamo a terminat pe locul 4 pentru că CFR şi Vaslui au avut probleme. Ei nu au lot de locul patru. Nu transferă nimic, iar cînd cîte un jucător de-al lor scoate un pic capul afară clubul îl vinde în secunda următoare.  Nimeni nu vrea să rişte să bage bani în liga 1.

VEZI VIDEO:

 

Dinamo-1989

La Dinamo se aduc numai jucători liberi de contract. Ei îşi bat joc de foarte mulţi jucători. Cred că au la activ vreo 50-60. Printre ei se numără şi un nepot de-al meu, i-am zis că e o tînără speranţă lui Nea Costică, dar Negoiţă nu l-a vrut. Nu-l înţeleg, nu te descurci îl laşi pe altul. Sper să reuşească din punct de vedere fotbalistic şi nu imobiliar, pentru că trasformă Dinamo într-o agenţie imobiliară! Să nu facă din stadionul lui Dinamo mall sau mai ştiu eu ce. Sper şi îmi doresc ca fanii să nu accepte situaţia” a declarat Dănuţ Lupu la FANATIK SHOW pe LOOK TV.

VEZI VIDEO:

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!