Fotbal intern

“Dinamo a râs de noi, de când cu FCSB şi Steaua! Se pare că şi la voi se întâmplă asta”

26.04.2018 | 21:21
Dinamo a ras de noi de cand cu FCSB si Steaua Se pare ca si la voi se intampla asta
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam aminteşte de ironiile care au fost făcute din 2014, de când FCSB şi Steaua au devenit două entităţi diferite.

Acum, preşedintele de imagine al FCSB spune că şi pe cei de la FC Dinamo îi va aştepta aceeaşi soartă: “Au râs de noi când s-au scindat suporterii, de când e treaba cu FCSB și Steaua. Dar se pare că și la Dinamo se va întâmpla asta. Eu nu cred în aceste proiecte, foarte mulți suporteri se dau mari susținători, dar nu vin la meciuri.

ADVERTISEMENT

Bratu: “Banii nu sunt totul în fotbal”

Dacă nu se vinde clubul Dinamo, din sezonul viitor va avea o soartă foarte rea din punct de vedere financiar. Nu va putea aduce jucători. Va trebui să joace cu ce găseşte gratis. Eu cred că anul viitor le va fi mai greu ca anul ăsta”, a zis Helmuth Duckadam la un post de televiziune, iar Florin Bratu i-a contrazis opinia:

“Jucători vor veni. Putem găsi jucători buni, gratis. Dacă urmăreşti, ai ochişori buni, îi simţi, se pot găsi soluţii. Noi nu ne comparăm cu nimeni. Dacă vor veni jucătorii respectivi, pe care i-am ochit, o să concurăm şi cu «verzişorii» de care spui tu. Banii nu sunt totul în fotbal. Aşa, Steaua, după cât a investit, trebuia să aibă avans de 20 de puncte acum. Să nu se mai chinuie să câştige campionatul. Cred că e vorba de o strategie bună.

ADVERTISEMENT

Îi avem pe cei de la Academia Hagi, cu un buget de 3 milioane, care au câştigat campionatul. Steaua a investit 10-15 milioane. Nu cred că trebuie să dăm atâţia bani. Nu-ți garantează nimeni că vei câştiga campionatul. Contează, dar nu e cheia succesului”, a explicat Bratu.