Sport

Oficial. Dinamo a făcut primul transfer pentru sezonul viitor!

27.04.2018 | 10:45
Oficial Dinamo a facut primul transfer pentru sezonul viitor

UPDATE, ora 10:45. Dinamo a anunţat în mod oficial transferul lui Deian Sorescu pe pagina de Facebook:

“OFICIAL. Deian SORESCU la Dinamo

FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul mijlocașului ofensiv Deian Sorescu (20 de ani) la clubul din Ștefan cel Mare.
Născut pe 29 august 1997, Deian Sorescu a debutat în urmă cu doi ani în Liga 1 Betano pentru ACS Poli Timișoara și a evoluat în acest sezon competițional pentru divizionara secundă ASU Poli Timișoara, 11 goluri și cinci pase decisive în 28 de meciuri din Liga 2.
Deian Sorescu a semnat un contract cu FC Dinamo București până la 30 iunie 2022, a anunțat directorul general al clubului din Ștefan cel Mare, Ionel Dănciulesu, pentru www.fcdinamo.ro.

11 goluri a marcat Sorescu în Liga 2 pentru ASU Poli Timișoara în acest sezon competițional. Noul mijlocaș dinamovist a avut evoluții remarcabile în eșalonul secund, reușind și cinci pase decisive pentru ASU Poli Timișoara.

7 meciuri a evoluat Sorescu pentru ACS Poli Timișoara în Liga 1 Betano. A debutat în prima ligă pe 16 mai 2016 în partida Petrolul Ploiești vs ACS Poli Timișoara, scor 3-2.

90 de minute a jucat Sorescu în Cupa României, în acest sezon, pentru divizionara secundă ASU Poli Timișoara. A adunat, de asemena, 90 de minute și în Cupa Ligii, la ACS Poli Timișoara, în meciul câștigat de bănățeni, 2-1 cu FC Viitorul pe 10 august 2016″


Chiar dacă nu stă prea bine din punct de vedere financiar, Dinamo a rezolvat un transfer neaşteptat. Unul dintre cei mai apreciați tineri jucători din Banat. Deian Sorescu, 20 de ani, mijlocaș dreapta, fotbalistul celor de la ASU Poli Timișoara, a semnat un contract valabil pe patru ani cu Dinamo, așa cum anunță impresarul său, Cătălin Sărmășan.

“Sorescu Deian a semnat azi un contract pe o durată de patru ani cu FC Dinamo București. Incepând de la 1 iulie, jucătorul timișorean își începe o nouă etapă a carierei, revenind în Liga 1. Mulțumesc lui Deian și familiei pentru încrederea acordată în unele momente dificile traversate împreună”, a scris Cătălin Sărmășan pe pagina sa de Facebook.

Dinamo a rezolvat un transfer! Și tot pe gratis!

Deian Sorescu era în ultimele șase luni de contract, astfel că Dinamo nu a fost nevoită să achite o sumă de transfer. Este născut în Moldova Nouă și a fost om de bază la ASU Poli Timișoara în acest sezon de Liga 2. A jucat 26 de partide, în care a marcat de 11 ori și a oferit cinci pase decisive.