Pariuri sportive

Dinamo, Astra şi Craiova încep aventura Europeană: Află ce vor miza pariorii profesionişti la meciurile din preliminariile Europa League!

Dinamo şi CSU Craiova vor avea dispute de tipul David şi Goliat în turul III preliminar din Europa League, în timp ce Astra a primit un adversar accesibil. Două mari echipe ale Europei au venit...
27.07.2017 | 11:44
Dinamo Astra si Craiova incep aventura Europeana Afla ce vor miza pariorii profesionisti la meciurile din  preliminariile Europa League

Dinamo şi CSU Craiova vor avea dispute de tipul David şi Goliat în turul III preliminar din Europa League, în timp ce Astra a primit un adversar accesibil. Două mari echipe ale Europei au venit în această săptămână în România: Athletic Bilbao şi AC Milan, iar şansele echipelor româneşti în aceste două confruntări sunt extrem de mici conform caselor de pariuri. Oleksandria, pe de altă parte, este o echipă mică, cu care giurgiuvenii se pot duela de la egal la egal.

Am analizat cele 3 partide şi sperăm să te ajutăm să iei cele mai bune decizii atunci când vei paria pe meciurile echipelor româneşti în Europa League.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE PRELIMINARIILE EUROPA LEAGUE, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Dinamo vs. Athletic Bilbao

Fanatik - Dinamo, Astra şi Craiova încep aventura Europeană Află ce vor miza pariorii profesionişti la meciurile din preliminariile Europa League! (2)

Dinamo urmează să joace primul meci în Europa League după o pauză de 5 ani, perioadă în care echipa a trecut prin insolvenţă şi a pierdut dreptul de participare în cupele Europene. La prima vedere, adversara roş-albilor, Athletic Bilbao, pare un adversar inaccesibil, mai ales dacă este să luăm în calcul cota de piaţa a jucătorilor basci, care însumează 170 de milioane de Euro.

Deşi are lotul neschimbat faţă de cel din sezonul trecut, Bilbao şi-a schimbat tehnicianul în această vară, aducându-l la cârma primei echipe pe fostul antrenor al echipei secunde, Cuco Ziganda. Spre deosebire de Dinamo, care are două meciuri oficiale în picioare, bascii vor începe sezonul în această joi, în confruntarea cu formaţia din Ştefan cel Mare. Bilbao a pierdut două amicale, cu Basel şi Valladolid, a remizat unul cu Fenerbahce şi a câştigat două cu FC Sion şi Club Brugge.

Este adevărat că forma dinamoviştilor nu pare să fie cea mai bună, însă mai mult ca sigur elevii lui Contra au jucat ultimul meci în faţa lui FC Botoşani cu gândul la confruntarea din Europa League. Bilbao este cunoscută ca fiind o echipă extrem de solidă pe teren propriu, însă mai puţin eficientă în deplasare. Rezultatul de egalitate la pauză primeşte o cotă de 2.10 la Unibet. Cei mai optimişti fani ai roş-albilor pot găsi o cotă de 6.35 pentru victoria favoriţilor lor la Netbet.

Astra vs. Oleksandria

Fanatik - Dinamo, Astra şi Craiova încep aventura Europeană Află ce vor miza pariorii profesionişti la meciurile din preliminariile Europa League! (3)

După ce a trecut cu o oarecare lejeritate de Zira, fosta campioană a României va avea în faţă un adversar ceva mai puternic. Oleksandria a încheiat play-off-ul pe poziţia a 5-a şi a prins locul de Europa League doar pentru că finalistele Cupei Ucraine au fost, bineînţeles, Dinamo Kiev şi Şahtior Donetsk, echipele care şi-au împărţit şi primele două poziţii din campionat.

În ceea ce priveşte valoarea lotului, Oleksandria surclasează echipa antrenată de Edi Iordănescu cu numai 1.4 milioane de Euro. Volodymyr Sharan este antrenorul echipei din 2013, iar în această vară a lăsată nu mai puţin de 9 jucători să plece liberi de contract şi a adus alţi 7 înlocuitori, veniţi tot din postura de jucători liberi de contract.

Ucrainenii nu au reuşit să se impună în ultimele 3 partide de pregătire desfăşurate în această vară, dintre care unul a fost remiza cu scorul de 1-1 disputată în faţa FCSB-ului. Nici în campionatul intern Oleksandria nu a început cu dreptul. A pierdut primul meci acasă, scor 0-2, contra lui Olimpik Donetsk şi a remizat 0-0 în deplasarea de la Veres. Deşi nici Astra nu pare să fie într-o formă excelentă, mai ales pentru că lotul încă nu este foarte omogen, putem fi siguri că toţi jucătorii aduşi în această vară la echipă vor da totul în această dublă manşă. De aceea, o victorie a gazdelor la o cotă de 2.15 la Sportingbet nu este un pariu de ignorat.

CS U Craiova vs. AC Milan

Fanatik - Dinamo, Astra şi Craiova încep aventura Europeană Află ce vor miza pariorii profesionişti la meciurile din preliminariile Europa League! (4)

Devis Mangia nu a apucat să le ducă dorul echipelor italieneşti, întrucât sorţii au decis ca AC Milan să vină în România pentru a se confrunta cu CS U Craiova. Vicenzo Montella are la dispoziţie un lot care are potenţialul să se bată la podium-ul din Serie A, mai ales dacă este să ne gândim că rossoneri au cheltuit nu mai puţin de 190 de milioane de Euro în această vară.

Oltenii nu au reuşit să se impună în ultima partidă de Liga 1, disputată pe teren propriu în compania Concordiei. Chiar dacă au avut o posesie mai bună, elevii lui Mangia nu au cadrat decât două şuturi pe spaţiul porţii; Absenţa lui Ivan, transferat la Krasnodar, chiar s-a văzut.

Milan vine după ce a pierdut cu scorul de 1-3 în faţa Borussiei Dortmund şi a câştigat cu scorul de 4-0 în faţa celor de la Bayern Munchen, în cadrul turneului International Champions Cup. Jucătorii vor să-l impresioneze pe Montella în speranţa de a pleca cu şanse mai mari de a fi titulari în acest sezon.

Un lucru este cert: Oltenii nu au nimic de pierdut în acest meci, iar orice gol marcat sau orice rezultat în afară de o înfrângere ar reprezenta o adevărată performanţă pentru CS U. Lipsa de experienţă la nivel continental a jucătorilor din lotul Craiovei cel mai probabil îşi va spune cuvântul în această partidă. Pariul AC Milan pauză/ AC Milan final are o cotă de 1.80 la Betfair şi va fi probabil unul la fel de popular precum victoria oaspeţilor la handicap, care are o cotă de 1.90 la Betano.

Care crezi că vor fi echipele româneşti care se vor califica în play-off-ul Europa League? Tu ce pariezi la aceste 3 meciuri?

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ O OFERTĂ BOGATĂ PE MECIURILE DIN PRELIMINARIILE EUROPA LEAGUE. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016