Fotbal intern

DINAMO. Blestem! DIVORŢ! Căsniciile, în “GROAPĂ”!

DINAMO. Marius Niculae a decis să divorţeze de soţia sa, Cristina, iar motivul ar fi infidelitatea Cristinei, prinsă în fapt de un detectiv angajat de fotbalist (vezi detalii). “Săgeată”...
05.12.2014 | 15:30

DINAMO. Marius Niculae a decis să divorţeze de soţia sa, Cristina, iar motivul ar fi infidelitatea Cristinei, prinsă în fapt de un detectiv angajat de fotbalist ( vezi detalii). “Săgeată” este ultimul dintr-un lung şir de foşti jucători sau conducători ai lui Dinamo care s-au despărţit sau avut mari probleme în căsnicie.

marius-niculae-e1416134490469

Zicu a divorţat şi s-a recăsătorit cu aceeaşi femeie

DINAMO. Zicu a avut mulţi ani o relaţie cu fotomodelul Mihaela Tudor, cea care i-a devenit, ulterior, şi soţie. Mijlocaşul a divorţat de superba brunetă în ianuarie 2010, iar de vină, spun vocile rele, ar fi fost chiar mama fotbalistului, care nu era de acord cu relaţia dintre fiul ei şi Mihaela. Numai că, în decembrie 2012, cei doi s-au recăsătorit, însă lucrurile nu merg tocmai bine în cuplu. Presa de tip tabloid i-a implicat pe amîndoi, în ultima perioadă, în diverse relaţii cu persoane din showbizz-ul autohton.

Ianis-Zicu-Mihaela-Tudor

“Clau-gol”, la al doilea divorţ

DINAMO. Claudiu Niculescu şi soţia lui i-au transmis săptămîna trecută fiului lor că se vor despărţi. Davind, în vîrstă de cinci ani, nu a înţeles prea bine ce se întîmplă şi a izbucnit în lacrimi, spre disperarea părinţilor săi. Fostul atacant al lui Dinamo şi Diana s-au cunoscut în 2005, într-un club din Capitală, naşi fiindu-le Mihaela şi Cristi Borcea. Problemele în cuplu ar fi apărut după ce Niculescu a ales să antreneze pe Mioveni, deşi, iniţial, Diana i-a transmis fostului “cîine” că distanţa nu va fi o problemă între ei. Socoteala de acasă nu s-a potrivit, însă, cu cea din tîrg. Niculescu se află la cel de-al doilea divorţ, după ce în urmă cu mai mulţi ani s-a despărţit de Lidia.

Claudiu_Niculescu__Diana_Munteanu

Ganea, acuzat că-şi bătea soţia

DINAMO. În 2010, Ionel Ganea şi soţia sa au fost la un pas de divorţ. Acţiunea a fost introdusă la Timişoara, iar Dana ar fi anexat la dosar o hîrtie prin care se arăta că a avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale, după ce ar fi fost bătută de fostul atacant al lui Dinamo. În cele din urmă, cei doi s-au împăcat de dragul copiilor, iar lucrurile merg în prezent foarte bine în familia Ganea. Cel care a intentat procesul de divorţ a fost “Ganezul”, care a şi cerut custodia celor doi copii, Ioana şi George.

4615-313911-ganea_ba82344dff

A lăsat-o pe Cătălina pentru o bulgăroaică

DINAMO. Florentin Petre şi Cătălina au divorţat în 2008, de vină fiind fotbalistul care ar fi avut două relaţii extraconjugale, una dintre ele fiind chiar cu coafeza soţiei sale. Totuşi, cei doi au rămas în relaţii foarte bune, de dragul copiilor, Patrick şi Dennis. La scurt timp, fostul mijlocaş al lui Dinamo s-a căsătorit cu Margarita, o bulgăroaică pe care a cunoscut-o în perioada în care a evoluat la ŢSKA Sofia. Cel mai afectat de divorţ a fost Patrick, care la momentul respectiv avea doar zece ani.

images

Fostul acţionar al lui Dinamo a divorţat pentru Alina Vidican

DINAMO. Statutul de mare crai i-a adus şi mult rău lui Cristian Borcea. Fostul acţionar al lui Dinamo a divorţat de Mihaela în 2011, de vină fiind o relaţie extraconjugală a omului de afaceri cu Alina Vidican, cu care s-a şi căsătorit la cîteva luni distanţă. Posesor al unei averi considerabile, Borcea are trei copii cu Mihaela: Patrick – 15 ani şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo, în vîrstă de 9 ani. Pînă să fie încarcerat, fostul director executiv al “cîinilor” locuia la Miami, în Statele Unite ale Americii, cu Alina, care i-a dăruit lui Cristi un băieţel. Gurile rele susţin că Borcea ar avea probleme şi în actuala căsnicie, existînd chiar zvonuri că ar fi divorţat în mare secret. Variantă neconfirmată oficial.

Borcea_Alina_Vidican

Turcu are o super-amantă

DINAMO. Vasile Turcu este căsătorit de ani buni, iar soţia sa nu este o persoană publică. Tată a doi băieţi, fostul acţionar al lui Dinamo şi-ar fi tras o amantă de nota zece. Gabriela este o brunetă focoasă, care între timp a terminat facultatea şi căreia omul de afaceri i-ar fi făcut de-a lungul timpului numeroase cadouri. S-a vorbit de o maşină scumpă sau chiar de o vilă luxoasă. Soţia sa a aflat de aventura soţului ei şi a fost la un pas să intenteze divorţ. Totuşi, lucrurile s-au calmat în familia Turcu, după ce afaceristul i-a promis nevestei că nu va mai călca strîmb.

s560x316_bzi_1265575089

Lobonţ, acuzat că ar fi avut o aventură cu Oana Frigescu

DINAMO. Bogdan Lobonţ a divorţat de Loredana Constantin în 2005, iar de vină pare să fi fost o relaţie extraconjugală a portarului cu ştirista Oana Frigescu. Bogdan şi Loredana au împreună un băiat, pe Andrei, iar fostul goalkeeper al lui Dinamo plăteşte o pensie alimentară de 5.000 de euro. Cei doi au divorţat în mare secret, fără scandal. De altfel, Lobonţ este o persoană discretă privind viaţa sa personală, mai ales după ce s-a căsătorit, în 2008, cu frumoasa Iulia Debreţini.

download

 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!