Fotbal intern

VIDEO. Dinamo-Chiajna 2-3. “BUMBA” în “Groapă”! Miriuţă, bătut de fosta echipă! Fără punct în două meciuri şi pe loc de play-out!

Dinamo Bucureşti a pierdut cu 2-3 meciul contra lui Concordia Chiajna din etapa a 11-a din Liga Betano. "Câinii roşii" au ajuns la a şasea înfrângere în campionat, două dintre acestea venind...
28.09.2017 | 00:00
VIDEO DinamoChiajna 23 BUMBA in Groapa Miriuta batut de fosta echipa Fara punct in doua meciuri si pe loc de playout

Dinamo Bucureşti a pierdut cu 2-3 meciul contra lui Concordia Chiajna din etapa a 11-a din Liga Betano. “Câinii roşii” au ajuns la a şasea înfrângere în campionat, două dintre acestea venind din momentul în care Vasile Miriuţă a preluat echipa. Golurile ilfovenilor au marcate de doi foşti jucători ai dinamoviştilor, Paul Batin şi Claudiu Bumba. Concordia Chiajna a învins-o de două ori în 2017 pe Dinamo. Ion Moldovan, antrenorul ilfovenilor, a obţinut şase puncte în ultimele două meciuri, cu unul mai mult decât obţinuse echipa până în la plecarea lui Miriuţă. Dinamo – Chiajna LIVE STREAM Liga 1. Vezi meciul ONLINE.

UPDATE. Dinamo întâlneşte Concordia Chiajna într-o partidă restanţă din runda cu numărul 11. După ce a pierdut derby-ul cu Steaua, la debutul său pe banca roş-albilor, Miriuţă a făcut câteva schimbări în primul 11, mizând pe cuplul de atac Nemec – Rivaldinho. Chiajna atacă în “Groapă” cu Batin, Bumba şi Bawab, ultimii doi tocmai plecaţi de la Dinamo. Bud s-a accidentat înainte de meci şi a fost înlocuit în primul “11” cu Batin. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dinamo – Chiajna LIVE STREAM Liga 1. Ion Moldovan, director sportiv al formaţiei Concordia Chiajna, spune că echipa sa porneşte cu prima şansă în partida de astăzi, chiar dacă o va înfrunta pe Dinamo, pe stadionul “Ştefan cel Mare”.  Ion Moldovan, 63 de ani, este chiar omul care a preluat-o pe Concordia Chiajna după ce fostul antrenor, Vasile Miriuţă, a decis să plece la Dinamo, în cursul săptămânii trecute. Conform “Comisarului”, forma de moment a echipelor ar indica faptul că ilfovenii sunt favoriţi.“Vom face tot ce ţine de noi pentru a-i surprinde pe cei de la Dinamo. Mă refer aici şi la antrenor, dar şi la jucători. Daca e să ne luăm după ultimele rezultate, va fi o surpriză să nu câştigăm în ‘Ştefan cel Mare’ “, a declarat Ion Moldovan, conform Sport Total FM.

Dinamo – Chiajna este miercuri, de la ora 16:30

Dinamo – Chiajna LIVE STREAM Liga 1. Partida Dinamo – Concordia Chiajna, restanţă din etapa a 11-a a Ligii 1, se va disputa astăzi, de la ora 16:30. Iniţial ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu o săptămână, pe 21 septembrie, dar decizia de a fi amânată a venit ca urmare a avertismentelor meteo de furtună.

Dinamo – Chiajna LIVE STREAM Liga 1. Dinamo nu are nici o victorie în ultimele trei partide din Liga 1, în timp ce Concordia Chiajna vine după victoria obţinută împotriva celor de la Sepsi. Dinamo are nevoie de victorie pentru a urca pe locul şase, care duce în play-off.  Chiajna este pe 12, cu 8 puncte.