Fotbal intern

Vasile Miriuţă, lăudat de elevii săi. Ce zice căpitanul Paul Anton despre meciul cu Chiajna

Dinamo - Chiajna se va disputa miercuri, 27 septembrie, de la ora 16:30, restanţa din etapa a 11-a a Ligii 1 Betano, iar Paul Anton, căpitanul lui FC Dinamo Bucureşti, susţine că dinamoviştii...
26.09.2017 | 19:30
Vasile Miriuta laudat de elevii sai Ce zice capitanul Paul Anton despre meciul cu Chiajna

Dinamo – Chiajna se va disputa miercuri, 27 septembrie, de la ora 16:30, restanţa din etapa a 11-a a Ligii 1 Betano, iar Paul Anton, căpitanul lui FC Dinamo Bucureşti, susţine că dinamoviştii vor avea un meci dificil. Mai mult, mijlocaşul crede că este un avantaj pentru câini faptul că Vasile Miriuţă îi cunoaşte foarte bine pe ilfoveni, dar asta nu le garantează gazdelor victoria.

“Concordia e în foame de puncte, dar au câştigat ultimul meci şi au un moral bunicel. Va fi un meci greu, întotdeauna partidele cu Chiajna au fost incomode, ne aşteptăm ca şi mâine să fie la fel. Şi noi suntem la fel (n.r. – cu foame de puncte), trebuie să câştigăm acest meci cu orice preţ. Am fost nemulţumiţi de rezultatul din derbi, nu şi de jocul avut. E un joc care ne dă speranţe şi vrem să creştem de la nivelul pe care l-am arătat în derbi şi să avem evoluţii cât mai bune. Trebuie să începem să adunăm puncte şi eu cred că vom ajunge în play-off. Mister are o altă filozofie de joc, va dura până va reuşi să schimbe ceea ce-şi doreşte. Este prea devreme să spunem că s-a schimbat foarte mult. Mister îşi doreşte să jucăm un fotbal direct, pe poartă, să încercăm să punem presiune pe adversari şi să recuperăm cât mai sus. Asta a lucrat cu CFR, asta încearcă să facă şi cu noi. Sperăm să fie un avantaj că Mister a antrenat pe Chiajna, dar asta nu garantează victoria. În mare parte lotul celor de la Chiajna e făcut de dânsul, în cunoaşte foarte bine şi sperăm să fie un avantaj. Toţi cei cu trecut dinamovist de la Chiajna vor veni mai motivaţi. Din cauza asta meciurile cu cei de la Chiajna au fost mult mai grele”, a declarat Anton. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Rivaldinho, despre Miriuţă înainte de Dinamo – Chiajna

Şi Rivaldinho a vorbit despe meciul cu Chiajna şi susţine că Vasile Miriuţă va ajuta foarte mult FC Dinamo Bucureşti, iar echipa din “Ştefan cel Mare” va avea rezultate foarte bune pe viitor.

“Am jucat foarte bine prima repriză, din nefericre am pierdut. Ştim ce trebuie să facem mâine ca să câştigăm. Suntem o echipă bună, care joacă bine şi sper să câştigăm. Jucătorii care nu evoluează trebuie să fie supăraţi, dar respect decizia antrenorului. Trebuie să muncesc şi când voi avea şansa de a intra, voi da totul ca să ajut Dinamo. Sunt aici ca să ajut Dinamo, indiferent cât joc, un minut, cinci sau 90 de minute. Noul e antrenor e bun, ne-am cunoscut, am încredere în el şi cred că vom avea un bun sezon cu el”, a spus Rivaldinho.

Meciul Dinamo – Chiajna, amânat ca urmare a unei avertizări emise de ANM, se va disputa miercuri, de la ora 16.30, în etapa a 11-a a Ligii 1 Betano.