Fotbal intern

DINAMO. Prezentat oficial! “Vreau să jucăm în Ligă cu Real Madrid!”

DINAMO. Dinu Gheorghe a fost prezentat oficial în funcţia de preşedinte al clubului din Ştefan cel Mare. Noul oficial al "cîinilor" a vorbit despre planurile sale la echipă, a oferit lămuriri...
30.04.2015 | 00:30
DINAMO Prezentat oficial Vreau sa jucam in Liga cu Real Madrid

DINAMO. Dinu Gheorghe a fost prezentat oficial în funcţia de preşedinte al clubului din Ştefan cel Mare. Noul oficial al “cîinilor” a vorbit despre planurile sale la echipă, a oferit lămuriri cu privire la situaţia lui Flavius Stoican şi a declarat că îşi doreşte să ducă echipa în Liga Campionilor.

…despre venirea la club: “Este o zi importantă în viaţa mea! Am lipsit 17 ani din viaţa clubului Dinamo, au fost mai multe tatonari, dar acum a fost momentul să ajung în această funcţie. Pentru mine nu este o provocare, vreau să fie ultimul club la care voi lucra în campionatului românesc, iar atunci cînd voi pleca să am în spate trofee şi performanţă. Sperăm să fiţi îngăduitori, să nu vorbim de New Dinamo.

…despre planurile sale: Primul meci la care am fost pe stadion a fost Dinamo -Real în ’63, mi-aş dori să jucăm din nou cu ei în Liga Campionilor. Ne cunoaştem destul de bine, una peste alta, tot ce fac fac pentru Dinamo. Este o perioadă grea, echipa se confruntă cu un blocaj, care trebuie rezolvat mult mai repede. Am fost întrebat de ce nu am aşteptat pînă luni, am vrut să încep de la Dinamo – Steaua.  Mă simt de aici, emoţiile vor trece imediat. Începînd de astăzi mă voi întîlni cu jucătorii şi antrenorul. Pentru mine este un debut pe care mi-al doream, iar pentru ei este o ocazie să arate că merită să joace aici. Vreau să facem din Dinamo acea echipă de succes, iubită de toată lumea.

…despre Stoican: “Am semnat hîrtiile de cîteva ore. Flavius nu este în pericol, are tot meritul pentru ce a făcut aici, în speciual în mandatul trecut. Nu am vorbit cu niciun antrenor în această perioadă şi nici nu am de gînd să o fac în perioada imediat următoare. Nemulţumirea suporterilor este normală. Jucătorii pot îngropa securea războiului duminică seară”, a spus Dinu Gheorghe la prezentare.

DINAMO. Ionuţ Negoiţă a vorbit despre aducerea lui Dinu Gheorghe la Dinamo.

…despre proiectul său: “Am crezut în domnul Dinu şi în dorinţa lui de a veni aici de la prima discuţie şi nu a durat prea mult să-l conving. În ianuarie am început un nou proiect, s-a văzut că ne-am dorit să creştem valoric, dar au fost cîteva lucruri care nu s-au făcut cum trebuie. Vom continua acest proiect pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

…despre Stoican: “Cît despre ieşirea din insolvenţă sîntem optimişti că vom realiza acest lucru. Stoican are o serie de calităţi care ajută Dinamo, face tot ce poate pentru a redresa situaţia. Nu are vreo vină, a preluat echipa într-un moment greu, are şanse mari să rămînă şi în sezonul următor, totul este să-şi facă treaba cu dăruire şi nu va avea probleme.

…despre Mircea Lucescu: “Oricine şi l-ar dori pe Mircea Lucescu. El a promis că dacă se va întoarce în România o va face la Dinamo, îl aşteptăm într-o bună zi să revină”, a spus Negoiţă.