Fotbal intern

DINAMO. FANATIK, confirmat. Cristescu e “cîine”: “Este o onoare”

DINAMO. Marian Cristescu a devenit oficial jucătorul lui Dinamo, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate în această dimineaţă. Fotbalistul a oferit şi primele declaraţii pentru clubul...
03.02.2015 | 18:00
DINAMO FANATIK confirmat Cristescu e ciine Este o onoare

DINAMO. Marian Cristescu a devenit oficial jucătorul lui Dinamo, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate în această dimineaţă. Fotbalistul a oferit şi primele declaraţii pentru clubul oficial: „Am venit în Ştefan cel Mare cu un entuziasm foarte mare. Pentru mine este o onoare să îmbrac tricoul lui Dinamo, un club de tradiţie în România. Sper ca împreună cu colegii mei şi cu staff-ul tehnic să avem rezultate cît mai bune pentru a ne ridica la nivelul suporterilor. Dinamo trebuie să revină în acest an în lupta pentru primele locuri în clasament!”. Ionel Dănciulescu a prezentat noul transfer al “cîinilor”: “Marian Cristescu a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30.06.2016. Este jucător de valoare, cu experienţă în Liga I. A câştigat trofee importante în România şi sunt convins că se va adapta foarte repede în Ştefan cel Mare pentru a ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele”

DINAMO. Marian Cristescu a ajuns la un acord cu Daniel Stanciu şi Ionuţ Negoiţă, fostul mijlocaş al vicecampioanei urmînd să facă parte din haită pentru următorii doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă unul!  Salariul fotbalistului de 29 de ani va fi de 8000 euro pe lună, acesta urmînd să crească în funcţie de performanţele individuale ale acestuia.

DINAMO. După ce şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu, Cristescu a plecat cu lotul lui Dinamo în cantonamentul din Spania, în ciuda faptului că Ioan Niculae, finanţatorul vicecampioanei, nu i-a plătit jucătorului restanţele financiare în valoare de 25.000 euro! Conform surselor din cadrul lotului dinamovist, precontractul dintre conducerea “haitei” şi Cristescu a fost semnat, iar miercuri, după ce Astra îşi va onora restanţele financiare către jucător, urmînd să se facă anunţul oficial. “Nu este anunţat nimic oficial pentru că Marian Cristescu are de luat restanţele financiare, dar nimic nu se mai poate întîmpla. Jucătorul a primit o hîrtie din partea clubului giurgiuvean prin care are dreptul să se antreneze cu ce echipă doreşte pînă la stingerea datoriei pe care Astra o are la el”, au precizat sursele FANATIK.RO.

DINAMO. L-a refuzat pe Miriuţă! 

DINAMO. Trecerea lui Cristescu sub comanda lui Mihai Teja nu a fost lipsită de impedimente, transferul fiind la un pas să devină istorie în cursul săptămînii trecute. Vasile Miriuţă i-a făcut o ofertă concretă mijlocaşului de 29 de ani pentru ca acesta să joace la Gyor pentru următoarele două sezoane, însă mutarea a căzut din motive personale. “Cristescu este un familist convins, iar nevasta lui are nevoie de el în această perioadă datorită faptului că este însărcinată. Prin urmare, chiar dacă formaţia maghiară oferea mai mult, jucătorul a ales să joace la Dinamo”, au precizat pentru FANATIK.RO apropiaţii lui Marian Cristescu.