Spectacol TOTAL făcut de dinamovişti pe muzică SIMFONICĂ! Replica Stelei: “Liberec, o întîmplare / Vă călcăm iar în picioare!”

Dinamoviştii s-au ţinut de cuvînt şi au realizat o coregrafie unică 3 D la derbiul din Cupă cu Steaua! Peluza Cătălin Hîldan a afişat cartoane alb-roşii la parter, din care au creat...
17.04.2014 | 20:43
Spectacol TOTAL facut de dinamovisti pe muzica SIMFONICA Replica Stelei Liberec o intimplare  Va calcam iar in picioare

Dinamoviştii s-au ţinut de cuvînt şi au realizat o coregrafie unică 3 D la derbiul din Cupă cu Steaua! Peluza Cătălin Hîldan a afişat cartoane alb-roşii la parter, din care au creat iniţialele PCH, care erau schimbate pe cealaltă parte şi apărea FCD. La etaj, două bannere ce înfăţişau câinele Spike din desenele animate Tom şi Jerry au ridicat un portativ. Pe teren, în faţa porţii, o orchestra simfonică a intrepretat live celebra opera ”Bolero” a lui Ravel. Pe bara transversală, dinamoviştii au lipit un banner cu textul ”Opera PCH”. Mesajul postat de galeria dinamovistă pentru stelişti: ”În simfonia stadioanelor am fost mereu compozitori / Voi asistaţi la operă ca spectatori”!

galerie dinamo 1stadion derby

Steliştii nu au huiduit momentul impresionant al rivalilor. Au avut şi ei o coregrafie, la cealaltă peluză de pe Arena Naţională. Au afişat un banner cu imaginea lui Marius Lăcătuş, alături de mesajul ”Mitologia, îngerii, zeii din cer / Tremurau cînd Fiara intra pe teren!”, aluzie la ultimele coregrafii făcute de dinamovişti. Iar după începerea partidei au apărut şi alte bannere, printre care: “Liberec, o întîmplare / Vă călcăm iar în picioare!”.

derbiiiiii

Ambele galerii au aprins torţe şi fumigene, însă nu le-au aruncat pe gazon.

4.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (17.04.2014)fiara lacatus