Fotbal intern

DINAMO. Negoiţă a mers la DNA! Ce le-a spus PROCURORILOR de Bărboianu

UPDATE 18:00 / Dan Idita, avocatul lui Ştefan Bărboianu, a discutat despre posibila prezenţă a lui Ionuţ Negoiţă la DNA. "Este normal, trebuie să probeze aceste acuzaţii. Este bine venit...
12.05.2015 | 18:03
DINAMO Negoita a mers la DNA Ce lea spus PROCURORILOR de Barboianu

UPDATE 18:00 / Dan Idita, avocatul lui Ştefan Bărboianu, a discutat despre posibila prezenţă a lui Ionuţ Negoiţă la DNA. “Este normal, trebuie să probeze aceste acuzaţii. Este bine venit acest demers al domnului Negoiţă, jucătorul este foarte relaxat în privinţa acuzaţiilor. Să ne amintim că jucătorul este acuzat de un meci disputat într-o perioadă în care clubul a dorit să îi prelungească înţelegerea. Ne dorim să fim chemaţi la DNA, am avut o discuţie serioasă cu jucătorul. Îi vom cere domnului Negoiţă prejudiciu materiale în instanţele civile. Domnul Negoiţă nu o să probeze afirmaţiile, nu are rost să vorbim de o asemenea situaţie”, a declarat Idita la Dolce Sport.

UPDATE ora 17:50 /  Ionuţ Negoiţă a mers astăzi la DNA alături de şeful Departamentului de Integritate de la FRF, Costin Negraru, conform Prosport. Surpriză însă, patronul lui Dinamo ar fi susţinut că replica sa, ”Ştiu cine, ştiu locul, ştiu şi despre cît e vorba”, se referea la o altă partidă, nu la jocul din actualul sezon Dinamo – Steaua 1-3, meci după care Bărboianu a fost dat afară.

Conform  sursei citate, Negoiţă ar fi susţinut că Bărboianu ar fi fost plătit să trîntească finala Cupei României pierdută de Dinamo în 2011, disputată tot cu Steaua, 1-2. Atunci, fundaşul dinamovist şi-a marcat în proprie poartă la scorul de 1-1 în încercarea de a respinge balonul. Bărboianu a plecat la finalul acelui sezon la Astra, fiind liber de contract. Surprinzător este că, fundaşul de 27 de ani a revenit la Dinamo în 2014, cînd Negoiţă era deja acţionar majoritar.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

DINAMO. Ionuţ Negoiţă este chemat de prima instituţie abilitată pentru ca finanţatorul lui Dinamo să prezinte dovezile pe care susţine că le are în cazul Bărboianu. Finanţatorul lui Dinamo va fi chemat în faţa Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, urmînd să i se ceară probele pe care a declarat că le deţine. Sursele FANATIK.RO din cadrul forului suprem al Federaţiei Române de Fotbal au dezvăluit că pe finanţatorul “cîinilor” îl aşteaptă o surpriză neplăcută în cazul în care nu poate prezenta dovezile pe care susţine că le are.

DINAMO. După ieşirea explozivă a lui Ionuţ Negoiţă de la conferinţa de de prezentare a lui Mircea Rednic, mai multe “voci” din anturajul finanţatorului dinamovist au susţinut intens că omul de afacere nu deţine informaţii clare care să îl incrimineze pe Bărboianu. Totuşi, este greu de crezut că un patron al unei formaţii de fotbal poate face asemenea afirmaţii fără nici o acoperire clară. FANATIK.RO prezintă urmările celor două verdicte pe care Comisia de Disciplină le poate acorda în războiul dintre Negoiţă şi Bărboianu.

Negoiţă: amendă, despăgubiri şi suspendare!

DINAMO. Conform surselor FANATIK.RO din cadrul Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, Ionuţ Negoiţă va fi nevoit să se prezinte la comisia forului suprem al fotbalului românesc cu dovezile în mînă. În caz contrat, pedepsele vor fi drastice!

“Acuzele au fost făcute în cadrul unei conferinţe, deci există probă video. Cu această probă, Negoiţă este încadrat la o pedeapsă mult mai drastică. Pe lîngă faptul că o să primească o amendă foarte mare, poate cea mai mare din istoria FRF-ului, o să primească o suspendare de şase luni. Plus că, din ce ştim, Bărboianu l-a acţionat deja în civil pe Negoiţă, dar aici este altă discuţie”, au precizat sursele FANATIK.RO din cadrul FRF-ului.

Bărboianu: Excludere pe viaţă, amendă şi intră şi Steaua

DINAMO. Aceleaşi surse autorizate au dezvăluit ceea ce se va întîmpla în cazul în care probleme lui Negoiţă sînt concludente, iar Bărboianu devine, oficial, primul jucător din fotbalul românesc din ultimii 15 ani, la acest nivel, care a făcut un “blat”.

“Situaţia este mult mai gravă! Pe lîngă amendă, excludere pe viaţă din fotbalul românesc şi, în plus, reprezentanţii echipei acuzate, aici Steaua, vor fi nevoiţi să vină şi ei la comisie. Dacă Bărboianu este vinovat, vor urma alte persoane după el”, au precizat sursele FANATIK.RO.