Fotbal intern

Dinamo îi închide ușa fostului său căpitan: „Categoric Steliano Filip nu e o soluție pentru noi”

30.01.2019 | 21:52
Dinamo ii inchide usa fostului sau capitan Categoric Steliano Filip nu e o solutie pentru noi
Dinamo îi închide ușa fostului său căpitan

Liber de contract după despărțirea de Hajduk Split, Steliano Filip nu are nicio șansă să revină la Dinamo. Anunțul a fost făcut de președintele clubului, Alexandru David.

Steliano Filip a evoluat pentru Dinamo în perioada 2012-2018.

În același timp, David a recunoscut că Dinamo se gândește mai degrabă la sezonul următor în acest moment decât la prezența în play-off. Președintele nu a ratat ocazia de a-l critica din nou pe Ciprian Marica.

Dinamo îi închide ușa fostului său căpitan

„Am un optimism rezervat. Ma bazez pe priceperea lui Mircea Rednic, dar și pe faptul că era nevoie de un restart al grupului la Dinamo. Nu e important spiritul, ci ca jucătorii să-și facă treaba și să avem rezultate. Dănciulescu a fost consultat în privința transferurilor.

Am o înțelegere verbală cu domnul Rednic ca el să fie antrenor la Dinamo la primul meci pe noul stadion. Planul realist acum e reconstrucția pentru sezonul viitor. Dacă vom mai avea nevoie de un împrumut de la domnul Rednic, sper să găsim o soluție. Avem bani de încasat de la Rostov de aproximativ doi ani. 

Steliano Filip nu e o variantă pentru noi. Categoric nu. 

M-am săturat de cunoscătorii care dau lecții în teorie, dar cu practica mai puțin. Asta raportat la declarațiile domnului Marica. Eu nu am vorbit despre nimeni, doar am răspuns. Din nefericire pentru el, de fiecare dată când o să vorbească despre Dinamo, îi voi răspunde” – a spus Alexandru David la TV Digi Sport.

Dinamo debutează oficial în 2019 luni, 4 februarie, pe teren propriu cu Poli Iași. „Câinii” au de recuperat un handicap de 9 puncte în cele cinci etape rămase până la finalul sezonului regulat.