Fotbal intern

Costache, ofertat de CFR. “Discuţii avansate!” L-a vrut şi Becali

Dinamo este aproape de a pierde un titular în iarnă, chiar dacă echipa se află în lupta pentru a accede în play-off-ul din Liga 1 Betano. CFR Cluj vrea să dea lovitura şi să-l transfere pe unul dintre cei mai promiţători tineri jucători ai echipei antrenate de Vasile Miriuţă.
09.11.2017 | 19:11
Costache ofertat de CFR Discutii avansate La vrut si Becali
ADVERTISEMENT

Valentin Costache a fost în centrul scandalului bahic de dinaintea meciului cu Aerostar Bacău din 16-imile Cupei României. Mijlocaşul ofensiv de 19 ani a avut un sezon bun în tricoul “alb-roşu”, însă pare că zilele la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare sunt numărate.

Conform unei televiziuni de sport, CFR Cluj vrea să dea lovitura şi să-l trensfere pe Valentin Costache. Negocierile dintre cele două cluburi ar fi destul de avansate, suma de transfer fiind în jur de 800.000 de euro. ”Suntem în discuţii avansate cu Dinamo pentru transferul lui Costache, un jucător cu calităţi foarte bune pe care ni l-am dorit enorm. E tânăr, va juca pentru că e valoros, nu pentru regula U21. Va veni la CFR din luna ianuarie, speră să ne ajute. Sper ca în următoarele zile să se rezolve totul şi să semnăm oficial. Suntem dispuşi să acceptăm pretenţiile lui Dinamo şi sunt convins că jucătorul va veni la noi în cel mai scurt timp”, a declarat Mureşan. 

ADVERTISEMENT

Dică l-ar fi vrut pe Costache de la Dinamo

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a comentat posibilul transfer al rivalei la titlu. Tehnicianul de 37 de ani consideră că mutarea ar fi una interesantă, mai în condiţiile în care clujenii au nevoie de jucători U21. Acesta a precizat că l-ar fi transferat la FCSB dacă ar fi putut.

“Este interesant acest transfer. Ei aveau nevoie de jucători U21. A avut şi el o scăpare, este tânăr. Probabil nu o să se mai întâmple aşa ceva. Eu l-aş fi luat la echipă. De ce nu? Important e să nu se mai întâmple. Este un copil şi nu trebuie să-l judecăm după această escapadă. Fiecare are caracterul lui”, a declarat Nicolae Dică pentru o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

S-a opus Meme?

Şi Gigi Becali a vorbit despre Valentin Costache şi a lăsat de înţeles că un oficial de la FCSB s-a impus transferului. “Foarte bine a făcut CFR Cluj. Eu l-am vrut, dar alţii din club nu l-au vrut. Dacă nu sunt convins de un jucător îl întreb pe Dică sau pe Meme. La Coman nu a mai contat, nu am întrebat pe nimeni. Costache e fotbalist de valoare. Cine m-a întors din drum îmi va da socoteală dacă o să ajungă fotbalist mare”.