Fotbal intern

Dinamo îl vrea pe Mihai Aioani, înlocuitorul lui Ionuț Radu în poarta naționalei U21: ”M-ați dat de gol”

12.09.2019 | 22:46
Dinamo il vrea pe Mihai Aioani inlocuitorul lui Ionut Radu in poarta nationalei U21 Mati dat de gol

După ce s-a întărit cu jucători experimentați, precum Diego Fabbrini și Ante Puljic, Dinamo se uită și la viitor și caută să aducă în echipă speranțe de la naționala U21 a României. Ultimul intrat pe lista de dorințe a ”câinilor”: Mihai Aioani, portarul titular din echipa lui Mirel Rădoi.

Dinamo, pe urmele lui Mihai Aioani, înlocuitorul lui Ionuț Radu la U21

Mihai Aioani, portarul celor de la Chindia Târgoviște, a apărat poarta tricolorilor mici în deplasarea cu Danemarca, din primul meci al naționalei lui Mirel Rădoi în campania de calificare la Euro 2021. Evoluția sa de marți, precum și siguranța arătată în Casa Pariurilor Liga 1, i-au făcut pe cei de la Dinamo să și-l dorească pe jucătorul de 19 ani.

Președintele celor de la Dinamo, Florin Prunea, a recunoscut că echipa din ”Ștefan cel Mare” este interesată de jucătorul Chindiei: ”M-ai dat de gol. Oricine se interesează, nu ai ce să ascunzi”, a fost reacția lui Prunea la Digisport când a fost întrebat dacă echipa sa și-l dorește pe Aioani.

Florin Prunea, cuvinte de laudă pentru Aioani

Înainte de a recunoaște că ar dori să-l transfere la Dinamo, Florin Prunea i-a făcut portretul tânărului jucător de la Chindia: ”Eu îl urmăresc de foarte mult timp. E un băiat liniștit, pare că își vede de treabă. Pentru vârsta lui este de un calm incredibil. Băiatul ăsta va pleca afară”, a adăugat dinamovistul pentru sursa citată.

Mihai Aioani, integralist la Chindia în Casa Pariurilor Liga 1
Mihai Aioani, integralist la Chindia în Casa Pariurilor Liga 1. Sursa foto: sportpictures.eu

Mihai Aioani, integralist la Chindia în Casa Pariurilor Liga 1

Mihai Aioani a bifat toate minutele în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1 pentru echipa antrenată de Viorel Moldovan. Om de bază în sezonul promovării, Aioani a continuat evoluțiile bune și în prima ligă, iar acum este un titular incontestabil.

  • 350,000 de euro este cota lui Mihai Aioani pe Transfermarkr.com

Mihai Aioani a debutat în naționala U21 în meciul cu Danemarca. Având misiunea de a-l înlocui pe mult mai titratul Ionuț Radu, Aioani a făcut un meci bun la Aalborg. Nu a fost vinovat la goluri și a avut alte intervenții care ne-au menținut în joc.