Juventus muşcă din “câini” în “Ştefan cel Mare”: ”Dinamo, ca un animal rănit”

Dinamo - Juventus Bucuresti 1-2
Filon Stan   
in Dinamo
30/03/2018, 22:58
Juventus muşcă din “câini” în “Ştefan cel Mare”: ”Dinamo, ca un animal rănit”

Încă o înfrângere pentru Dinamo, chiar pe teren propriu, în faţa a aproximativ două sute de suporteri. Juventus Bucureşti a câştigat meciul din play-out-ul Ligii 1 Betano cu scorul de 2-1. Pentru Juventus Bucureşti a marcat Petre (min. 10) şi Wallace (min. 70), iar pentru Dinamo a marcat Popa, în minutul 51. Supăraţi, fanii dinamovişti au strigat chiar ”serie B, serie B”, după deschiderea scorului de către Juventus Bucureşti, echipă aflată la prima victorie în deplasare din acest sezon.

Ciprian Petre, cel care a deschis scorul în meciul de coşmar pentru Dinamo, le-a răsucit cuţitul în rană „câinilor”! ”A fost un meci dificil, cu un Dinamo ca un animal rănit, care nu îi iese jocul. A fost o victorie muncită. Dinamoviştii nu sunt obişnuiţi să joace în play-out şi se simt răniţi. La noi au venit câţiva jucători dornici de afirmare şi am format un grup unit. Noi sperăm să ne salvăm de la retrogradare. Mă bucur că am reuşit să marchez. Dedic golul familiei mele, băieţelului meu”, a declarat Petre.

Wallace e sigur că Juventus nu va retrograda

Wallace, celălalt marcator al lui juventus Bucureşti s-a declarat foarte mulţumit de victorie. ”Cred că munca noastră a surprins. Ştiam cum joacă Dinamo. Am venit pregătiţi şi am câştigat cu multă muncă. Noi trebuie să facem jocul nostru şi să câştigăm toate meciurile. Am câştigat la Dinamo, o echipă mare, sper s-o ţinem tot aşa. După meciul cu Steaua, 4-0 s-a spus că trebuie să se facă o schimbare. Au venit jucători noi. Acum ne privesc cu toţii cu alţi ochi. Eu am încredere că dacă muncim, ne vom salva de la retrogradare”, a declarat Wallace. 

Dinamo joacă marţi restanţa cu FC Botoşani, iar Juventus Bucureşti va juca pe 9 aprilie, imediat după Paşte, cu Sepsi. Vezi programul întreg al play-out-ului Ligii 1 Betano AICI!

Ştirea MOMENTULUI

Florentin Marinescu, declaraţii exclusive despre negocierile cu Gigi Becali!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×