Fotbal intern

FOTO EXCLUSIV. Asta este NOUA SIGLĂ a lui DINAMO! Negoiţă a înregistrat “FCD” la OSIM!

DINAMO NOUA SIGLA. Mari probleme întîmpină acum Ionuţ Negoiţă, după ce Nicolae Badea, fost acţionar al clubului, i-a arătat pisica, din cauza unor datorii....
26.11.2016 | 23:59

DINAMO NOUA SIGLA. Mari probleme întîmpină acum Ionuţ Negoiţă, după ce Nicolae Badea, fost acţionar al clubului, i-a arătat pisica, din cauza unor datorii.

DINAMO NOUA SIGLA. Concret, acesta i-a trimis, pe 23 noiembrie, o notificare prin care l-a anunţat pe actualul patron al clubului de fotbal că în termen de cinci zile să nu mai folosească marca Dinamo şi numele de domeniu „fcdinamo.ro”: „Utilizare abuzivă nume de domeniu şi marcă”, este subiectul notificărilor trimise de Badea lui Negoiţă (detalii aici).

DINAMO NOUA SIGLA. Hîldan, pe fundalul noii mărci ”FCD”

DINAMO NOUA SIGLA. Negoiţă însă a fost pregătit din timp, iar FANATIK.RO a aflat toate detaliile şi vă oferă, în exclusivitate, noua siglă a lui Dinamo.

Luînd în considerare faptul că, la un moment dat, e posibil să îi fie interzis dreptul de a folosi actuala siglă a “cîinilor”, Ionuţ Negoiţă a formulat încă de la finalul anului trecut o cerere oficială de înregistrare a unei noi mărci la OSIM! Asta în ciuda faptului că în 2013, oficialii lui Dinamo mai înregistraseră alte 3 mărci (click sus pe galeria foto pentrzu a le vizualiza).

DINAMO NOUA SIGLA. Acum, noua marcă ce are chipul lui Hîldan pe fundal este înregistrată cu acte-n regulă pentru Dinamo şi poate fi folosită oricînd de “cîini”, pînă în 2025!

Negoiţă a înregistrat oficial noua marcă înainte de notificarea lui Badea

DINAMO NOUA SIGLA. Cum a luat decizia Negoiţă? Patronul alb-roşilor a acţionat încă de anul trecut, imediat după ce Steaua a fost ”blocată” de Armată cu sigla şi cu numele. Astfel, pentru a nu traversa problemele echipei finanţate de Gigi Becali, Ionuţ Negoiţă i-a strîns imediat într-o şedinţă pe toţi angajaţii de vîrf ai clubului, adică pe ”specialiştii lui”, dar şi pe Daniel Stanciu, cel care era manager la Dinamo doar de cîteva săptămîni.

DINAMO NOUA SIGLA. După ce le-a spus că nu vrea să ajungă în situaţia Stelei, finanţatorul le-a cerut cîteva idei. Tot în acea şedinţă, Negoiţă a anunţat că are deja o nouă siglă, pe care vrea să o înregistreze, dar că mai aşteaptă propuneri de la cei prezenţi la hotelul RIN, unde a avut loc şedinţa.

DINAMO. În cele din urmă, Negoiţă s-a decis la marca denumită FCD, cu Hîldan pe fundal, şi a primit OK-ul oficial de la OSIM pentru noua siglă chiar înainte ca Badea să-l notifice. Emblema poate fi folosită în mod legal de clubul Dinamo.

Rămîne de văzut de cînd!