Fotbal intern

Dinamo – Poli Iași 3-0. Mattia Montini și Daniel Popa au îngropat trupa lui Stoican. Video

Dinamo  Poli Iasi 30 Mattia Montini si Daniel Popa au ingropat trupa lui Stoican Video

Dinamo – Poli Iași s-a terminat cu scorul de 3-0, în etapa a 22-a din Liga 1 Betano, după dubla lui Mattia Montini și reușita lui Daniel Popa. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 4. Februar 2019

Min. 90+2 GOOOL DINAMO! Daniel Popa a înscris al treilea gol pentru „Câini”!

Min. 69 GOOOL DINAMO! Dinamo își dublează avantajul, după un contraatac excelent, pe axa Daniel Popa, Dan Nistor, Mattia Montini. Italianul a reușit dubla.

Min. 53 Rachid Ait-Atmane a ieșit accidentat. A fost înlocuit cu Jordan Mustoe. Atmane a suferit o accidentare la inghinali. Francezul cu origini algeriene a împlinit astăzi 26 de ani.

Gepostet von FC DINAMO BUCURESTI am Montag, 4. Februar 2019

Min. 46 A început repriza secundă

Min. 34 Încă o ocazie pentru Mattia Montini.

Min. 30 Gallego a fost schimbat de Flavius Stoican. Fundașul ieșenilor a suferit o entorsă. În locul său a intrat Gabriel Bosoi.

Gallego a fost schimbat în prima repriză a meciului Dinamo - Poli Iași
Gallego a fost schimbat în prima repriză a meciului Dinamo – Poli Iași

Min. 24 Florin Gardoș a încasat o lovitură în figură și și-a spart nasul.

Min. 12 Montini și Zenke au ratat din nou o dublă ocazie imensă. Portarul Rusu s-a opus lui Zenke, iar Montini a șutat pe lângă poartă.

Min 8. Mattia Montini a reușit să deschidă scorul cu o lovitură de cap, după ce tot el cu Zenke rataseră o ocazie importantă.

UPDATE: Avem echipele de start ale meciului Dinamo – Poli Iași. FANATIK încă o dată confirmat. Iată primul 11 al lui Dinamo, cu Dan Nistor revenit în primul 11 al „câinilor”: McDermott – Sorescu, Klimavicius, Grigore, Aliji – Ait-Atmane, I. Filip – Zenke, Nistor, Jaadi – Montini

De partea cealaltă, Poli Iași începe cu: Rusu – Arias, Gardoș, Frăsinescu, Sin – Cioinac, Qaka – Luis Soaren, Dylan Flores, Patrick Petre – Sanoh

Dinamo – Poli Iași, etapa 22 din Liga 1 Betano. Avem echipele de start

Duelul dintre Dinamo București și Poli Iași va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare, iar Mircea Rednic va avea ocazia să îi vadă la treabă pe jucătorii transferați în perioada de mercato din această iarnă. În lotul “câinilor” au apărut mai multe nume noi precum Linas Klimavicius, Damien Dussaut, Mamoutou NDiaye, Sean McDermott, Reda Jaadi, Jordan Mustoe, Alexander Christovao și Ioan Filip. De partea cealaltă, Flavius Stoican i-a adus la echipă pe Ruben Mino, Kizito, Florin Gardoș și Andrei Burlacu.

Dinamo – Poli Iași Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look TV

Digi Sport, Telekom Sport și Look TV vor transmite Dinamo București – Poli Iași, meci din etapa 22, Liga 1 Betano, care are loc pe stadionul din Ștefan cel Mare. Mai mult, toate fazele importante ale primului duel ale celor două echipe din 2019 vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

După 21 de meciuri jucate în Liga 1 Betano, Dinamo București a adunat 22 de puncte, cu 5 victorii, 7 remize și 9 înfrângeri. De partea cealaltă, Poli Iași are 28 de puncte, iar echipa lui Flavius Stoican a bifat în 21 de etape 8 victorii, 4 egaluri și 9 înfrângeri.

Liga 1 Betano LIVE VIDEO și STEAM pe FANATIK.RO

În ultimul meci din 2018, cel din etapa 21, FC Dinamo București a fost învisă de Astra Giurgiu cu scorul de 5-1, după ce Llullaku, Buș, Gheorghe și Roșu au înscris pentru fosta campioană a României, iar pentru dinamoviști și-a trecut numele pe tabela de marcaj Sergiu Hanca. Poli Iași a remizat cu FC Voluntari în etapa 21, scor 2-2, pe propriul teren.

Toate meciurile din Liga 1 Betano vor fi transmise de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, dar și LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.