Fotbal intern

Impresarul lui Torje, se apără: “Eu îl respect pe Bratu! Gabi a venit cu sufletul”

Dinamo a ratat în întregime sezonul după ce echipa a ratat play-off-ul Ligii 1 şi a fost eliminată şi din Cupa României.
08.03.2018 | 11:23
Impresarul lui Torje se apara Eu il respect pe Bratu Gabi a venit cu sufletul

UPDATE 11:30. Cristea Opria, agentul lui Gabi Torje, se apără după ce a fost criticat de Florin Bratu şi spune că declaraţiile sale nu au fost de actualitate:

“Nu e de acum declaraţia, ci de când a semnat împrumutul. Am zis că nu poate să rămână la Dinamo, pentru că e sub contract cu ruşii. Eu îl respect pe Bratu, dar de aici până la a mă ataca direct…că e în defavoarea clubului, a jucătorilor ce am spus eu.

Nu e o declaraţie dată după meciul cu Craiova. Eu sunt convins că Gabi a venit cu totul sufletul la Dinamo, a venit să facă treabă, însă el nu e 100 % pregătit. El e împrumutat până în vară, de atunci trebuie să meargă la clubul-mamă. Dacă vrea să îl cumpere Dinamo am eu ceva împotrivă?”, a spus Cristea Opria.


Din acest motiv Gabi Torje pare decis să plece din Ştefan cel Mare la finalul actualului sezon. Cel care a confirmat acest lucru este agentul fotbalistului, Cristea Opria. Noul antrenor al lui Dinamo, Florin Bratu, a ţinut să îi dea o replică acestuia. 

“Eu am auzit declaraţia după meci. Nu este în regulă. Dacă domnul Opria consideră că îi face bine lui Gabi Torje cu astfel de declaraţii, se înşală. Eu atât pot să-i spun. Dacă a venit la Dinamo, trebuie să respecte acest club. A avut probleme în ultimii ani, trebuie să joace, trebuie să fie conştient de acest lucru. Gabi Torje e un băiat inteligent, sper să înţeleagă mesajul” , a spus Bratu.

Bratu: „Impresarul părea încântat că Torje semnează cu Dinamo”

Bratu susţine că modul în care procedează impresarul lui Torje este unul greşit: „Domnul Opria trebuie să fie foarte atent când dă astfel de declaraţii. A mai intrat pe la emisiuni şi părea că e bucuros că semnează cu Dinamo. Iar acum, după o lună, deja se gândeşte că vrea să plece. Nu mi se pare corect”, a adăugat antrenorul lui Dinamo, la o emisiune televizată. 

Tags: