Fotbal intern

DINAMO. Scandal! Stoican a sărit în vestiar la Lazăr!

Dinamo. Steaua a cîştigat la scor de neprezentare partida cu Dinamo, iar formaţia din “Ştefan cel Mare” a rămas fără victorie în faţa rivalei de moarte din 2011. După înfrîngere,...
20.11.2014 | 00:07
DINAMO Scandal Stoican a sarit in vestiar la Lazar

Dinamo. Steaua a cîştigat la scor de neprezentare partida cu Dinamo, iar formaţia din “Ştefan cel Mare” a rămas fără victorie în faţa rivalei de moarte din 2011. După înfrîngere, Stoican a avut un discurs calm şi, surprinzător, şi-a felicitat elevii pentru prestaţia de pe teren. În vestiar lucrurile au stat, însă, astfel. Tehnicianul a fost foc şi pară pe jucătorii săi, cărora le-a reproşat lipsa de agresivitate din teren. Însă un jucător a fost pur şi simplu “mitraliat” de tehnicianul lui Dinamo din momentul respectiv.

Pus la zid de Stoican

DINAMO. FANATIK.RO a aflat că Stoican i-a reproşat pe un ton dur lui Lazăr că a greşit la unul dintre golurile reuşite de Steaua. “Nu ai strîns cum ar fi trebuit, dacă vrei să fii fotbalist trebuie să faci bine şi faza de apărare. Este inadmisibil aşa ceva”, i-a spus antrenorul mijlocaşului din “Groapă”. Lazăr nu a avut puterea să scoată vreun cuvînt în faţa lui Stoican şi a preferat să se uite în pămînt. Din nefericire, acuzele tehnicianului l-au afectat pe căpitanul alb-roşiilor a cărui prestaţie a fost extrem de slabă la partida cu Viitorul. Care, de altfel, a şi fost pierdută de Dinamo, înfrîngere care l-a determinat pe Stoican să-şi prezinte demisia.

stoican

Vestiarul lui Dinamo, şocat!

DINAMO. Gestul lui Stoican a surprins pe toată lumea, mai ales că Lazăr era unul dintre copiii săi de suflet. De altfel, tehnicianul a fost şi cel care l-a învestit pe mijlocaş în rolul de căpitan al lui Dinamo. “Momentul a fost şocant. Stoican s-a repezit la Vali chiar în vestiar, a ţipat la el că e numai vina lui şi că nu se poate să facă astfel de greşeli. Din acel moment, Vali a jucat mereu timorat. A rămas marcat de ce i-a spus Stoican atunci. E şi normal, mai ales că pînă atunci au avut o relaţie foarte bună, iar Vali dusese echipa în spate de multe ori”, a explicat o sursă pentru FANATIK.RO.

Dorit în Germania, Spania şi Turcia

DINAMO. Lazăr este văzut de oficialii lui Dinamo drept principalul produs de export în iarnă. Conform surselor FANATIK.RO, Konyaspor insistă pentru căpitanul lui Dinamo, iar formaţia turcă este gata să achite clauza de un milion de euro pentru un transfer definitiv. Totuşi, Lazăr nu vrea să se grăbească, mai ales că agentul său l-a informat că este urmărit de grupări din Bundesliga şi Primera Division.

1.3 milioane de euro este cota lui Lazăr conform site-ului transfermarkt.de

50 de partide a jucat Lazăr pentru Dinamo. A marcat de opt ori şi a reuşit 14 assist-uri

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: