Fotbal intern

Dinamo se întoarce în “Ștefan cel Mare”! Un singur meci pe “Arena Națională”! Cât costă cel mai ieftin bilet + reacția fanilor

30.07.2019 | 20:28
Dinamo se intoarce in Stefan cel Mare Un singur meci pe Arena Nationala Cat costa cel mai ieftin bilet  reactia fanilor

Dinamo București se întoarce în “Ștefan cel Mare”, toate acestea deși oficialii echipei care ocupă ultimul loc în clasament au anunțat că partidele din sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1 se vor juca pe Arena Națională, cel mai mare stadion din România. “Câinii” au făcut anunțul pe pagina oficială a clubului.

Dinamo se întoarce în “Ștefan cel Mare”

Dinamo București a jucat primul meci din sezonul 2019 – 2020 la Viitorul, acolo unde a fost învinsă de echipa lui Gică Hagi cu scorul de 5-0, apoi a întâlnit-o în runda a 2-a pe Universitatea Craiova, scor 0-2, pe Arena Națională. Partida din etapa a 3-a a “câinilor” a avut loc pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, acolo unde au fost învinși de CFR Cluj cu scorul de 1-0.

Pentru al doilea meci de pe propriu teren oficialii lui Dinamo București au decis să revină pe stadionul din “Ștefan cel Mare”. Astfel, duelul dintre gruparea finanțată de Ionuț Negoiță se va duela vineri, 2 august, de la ora 21.00, cu Academica Clinceni, în Groapă. Dinamoviștii ar putea reveni pe Arena Națioanală pentru partidele cu echipele importante din Casa Pariurilor Liga 1.

Fotbaliștii lui Dinamo la finalul meciului cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictues.eu
Fotbaliștii lui Dinamo la finalul meciului cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictues.eu

Prețurile biletelor pentru Dinamo – Academica Clinceni:

  • PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN – 15 LEI
  • PELUZA SUD – 15 LEI
  • PELUZA OASPEȚI – 15 LEI
  • TRIBUNA II – 25 LEI
  • TRIBUNA 1 – 30 LEI
  • TRIBUNA 0 – 35 LEI

Iată programul caselor de bilete de la stadionul “Dinamo”:

  • 12.00 – 21.00 – Șos. Ștefan cel Mare
  • 17.30 – 21.00 – Bd. Barbu Văcărescu
  • 17.30 – 21.00 – Calea Floreasca

Fanii au răbufnit când au aflat că Dinamo se întoarce în Ștefan cel Mare

Oficialii lui Dinamo București au hotărât ca copiii până la 6 ani să aibă acces gratuit la meciul cu Academica Clinceni, însoțiți, pe baza biletelor cu valoare 0 vare vor fi disponibile la casele din Ștefan cel Mare. Partida dintre Dinamo și Academica Clinceni este transmisă de Telekom Sport, Digi Sport și Look TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

Fanii lui Dinamo s-au amuzat pe pagina oficială a lui Dinamo la postarea în care dinamoviștii au anunțat că vor juca împotriva celor de la Academica Clinceni în Ștefan cel Mare. “Nu mai are bani de Național Arena!”, “Credeam că era stabilit să jucăm doar pe Arena Națională. Conducere de c***t!”, “Gata. Umplem Arena din Ștefan cel Mare!”