Fotbal intern

STEAUA. Oficial! Harlem Gnohere a semnat: “Am venit să iau TITLUL!”

UPDATE. Steaua şi Gnohere au ajuns la un numitor comun, iar atacantul francez a acceptat să semneze contractul propus de Gigi Becali. Fotbalistul pleacă sîmbătă în cantonament, alături de noii...
STEAUA Oficial Harlem Gnohere a semnat Am venit sa iau TITLUL

UPDATE. Steaua şi Gnohere au ajuns la un numitor comun, iar atacantul francez a acceptat să semneze contractul propus de Gigi Becali. Fotbalistul pleacă sîmbătă în cantonament, alături de noii săi colegi de echipă, după ce în prealabil va efectua vizita medicală.

“Sînt foarte fericit pentru cî am ajuns la Steaua, alături de care îmi doresc foarte mult să obţin trofee în anii pe care îi voi petrece aici. Cea mai mare dorinţă a mea este să ajut echipa să cîştige titlul şi să jucăm în UEFA Champions League, acesta din urma fiind un obiectiv măreţ pentru orice fotbalist din lume.

Sînt mulţumit. Dacă am semnat înseamnă că asta mi-am dorit, iar acum nu pot să spun decît că sînt fericit.Asta este viaţa unui fotbalist, uneori poţi să iei decizii care din nefericire nu sînt bune pentru anumiţi suporteri. Dar astăzi am venit la un club rival, nu neapărat din motive financiare, şi sper că voi putea obţine ce mi-am propus aici.

Dacă voi putea să marchez împotriva lui Dinamo o voi face, dar asta nu înseamnă că mă voi bucura aşa cum aş face-o dacă aş înscrie în poarta oricărei alte echipe. Am avut oferte şi de la echipe din Golf care îmi ofereau bani mulţi, dar am preferat să rămîn în România. Steaua este aproape de un nou titlu de campioană aşa că asta a contat. Dacă ar fi fost adevărat ce au spus cei de la Dinamo că plec exclusiv pentru bani, atunci cu siguranţă aş fi mers în altă parte decât la Steaua”, a spus Harlem-Eddy Gnohere.

––––––––––––––––––––––-

DINAMO. Gigi Becali a anunţat că l-a transferat pe Harlem Gnohere, Steaua urmînd să achite clubului din Ştefan cel Mare 250.000 de euro în schimbul atacantului francez:

“M-am înţeles si cu Dinamo şi cu Gnohere, acum semnează contractul. A ţinut relaţia cu el, n-am vrut să mă văd cu el, că nu era legal şi moral. El tot timpul a vrut să se vadă cu mine, dar i-am zis că vreau să fac exact cum scrie la lege. El niciodată nu s-a dezis de Steaua. Am zis că îi dau 15.000, îi dau. Îi dau şi 50.000 la semnătură. Lui Dinamo îi dau 250.000 de euro. M-am consultat şi cu Meme, am zis că ăsta e jucător valoros, nu e nici Tade şi nici Golubovic. Am semnat un contract pe doi ani şi jumătate. Tot timpul cu Anamaria am negociat. Gnohere merge în cantonament cu Steaua.

Cei de la Dinamo l-au trimis la echipa a doua. Dinamo nu avea cum să-i dea 15.000. I-am spus că îl vînd peste un an, iau şi eu 1,5 milioane, 2. Cu Pintilii am cîştigat trei milioane şi s-a întors la steaua. Eu îi fac milionari pe jucători şi la Steaua”, a  spus Gigi Becali la Digisport.

FANATIK.RO a aflat că, deşi Becali susţine că Gnohere a semnat cu Steaua pe 2 ani şi jumătate, actele între fotbalist şi clubul roş-albastru nu au fost încă parafate. Părţile mai au de pus la punct suma finală pe care atacantul o va primi ca primă de instalare, vîrful solicitînd 100.000 de euro, în vreme ce Becali e dispus să îi achite doar jumătate. Gnohere se află în acest moment împreună cu oficialii Stelei şi cu Anamaria Prodan, cea care a intermediat tranzacţia între cele două mari rivale, la sediul Arcom, acolo unde se încearcă încheierea tuturor formalităţilor acestui transfer.

*********************************************************************************************************

DINAMO. Eddy Harlem Gnohere a intrat în conflict atît cu Ioan Andone, cît şi cu galeria şi a ţinut să anunţe care este planul său. Atacantul a intrat în ultimele şase luni de contract.

”Nu ştiu încă ce se va întîmpla. Voi avea o discuţie cu antrenorul, cu preşedintele Mutu ca să văd ce se va întîmpla. Dacă voi rămîne la Dinamo îmi voi face treaba ca un profesionist, mă voi concentra sută la sută.

Au fost unele persoane din club care au spus că voi pleca atunci cînd voi avea ofertă de la Steaua, dar nu au avut dreptate”, a spus fotbalistul.

Gnohere i-a dat un răspuns şi lui Gigi Becali, care spusese că s-a înţeles cu el.

Nu, eu am fost în vacanţă la Paris, nu m-am întâlnit cu Gigi Becali. Nu ştiu dacă voi rămîne la Dinamo. Fie că rămîn sau nu, îmi doresc ca Dinamo să cîştige un trofeu pentru suporteri, pentru toată lumea”, a spus Gnohere la Digi Sport.

”Dacă pînă acum nu ai înţeles unde ai jucat, sigur nu o să înţelegi niciodată. Aşa că fă bine şi pleacă, dispari! ADIO!”, a fost mesajul dur al suporterilor pentru Gnohere.