Fotbal intern

Teroare la Dinamo! Filip, atacat de fani! 7 maşini de poliţie!

Formaţia din Stefan cel Mare este în mijlocul unui scandal. Fanii lui FC Dinamo Bucureşti au intrat peste jucători la antrenament.
11.11.2017 | 11:48
Teroare la Dinamo Filip atacat de fani 7 masini de politie
ADVERTISEMENT

Deranjaţi de lipsa de rezultate şi a atitudinii anumitor jucători, suporterii lui Dinamo au mers la şedinţa de pregătire de vineri seară a “câinilor”. Aceştia l-au luat la ţintă pe Steliano Filip, iar fundaşul formaţiei din Ştefan cel Mare a anunţat că vrea să plece din “haită”. FANATIK.RO a aflat că aproximativ 30 de fani au pătruns la antrenamentul “câinilor” şi l-au înjurat pe Filip. Agresivitatea ultraşilor a fost ţinută cu greu în frâu, iar spiritele s-au calmat după ce la faţa locului au ajuns 7 echipaje de Poliţie. Agenţii le-au luat datele câtorva dintre suporterii furioşi. Revoltat de situaţia în care a ajuns, Steliano Filip  este decis să plece de la Dinamo din iarnă. Ionuţ Negoiţă este dispus să accepte o ofertă de la orice club, dar nu mai puţin de 500.000 de euro. 

“Scandal mare aseară în cantonamentul lui Dinamo. Suporteri care au intrat în incintă. Steliano Filip, inamicul public numărul unu. Dialog încins. Dinamovistul e dorit afară. Zice că nu mai vine. Poliţia chemată să intervină”, a scris jurnalistul Horaţiu Ciornei, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Negoiţă vrea să dea Dinamo

Sătul de scandaluri, patronul “câinilor” vrea şi el să plece, să vândă jucătorii (vezi detalii aici), şi să iasă din fotbal. “Din ce ştiu eu, pe dânsul nu-l mai interesează deloc ceea ce se întâmplă la Dinamo. Vrea să vândă pentru a recupera măcar 15% din ce a investit până acum. Din ce mi-a spus, este o sumă de vreo două milioane de euro. Este dispus să plece în orice moment dacă se găseşte cineva care să-i ofere suma respectivă de bani. A trasat anumite sarcini conducerii clubului”, a anunţat Ionel Dănciulescu. Acesta vrea şi el să plece de la Dinamo:

”M-am tot gândit în ultima vreme şi am decis că după pauza de iarnă vreau să fac un pas în spate, vreau să iau o pauză de la tot ce înseamnă Dinamo! Acest anunţ am vrut să-l fac mai de mult, iar cei apropiaţi mie ştiu acest lucru, pentru că am mai vorbit cu ei pe acest subiect. Însă, motivele care m-au împins la luarea acestei decizii vreau să le ţin numai pentru mine”,  a spus Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

“Nu mai pot. Nu e corect. Au ajuns să îmi înjure soţia şi fetiţa. E prea mult! Să mă înjure pe mine, să spună ce vor de mine, dar să înjure de soţie şi fetiţă?” – Steliano Filip, pentru GSP.RO.