Fotbal intern

Ironiile lui Cornel Dinu, înainte de derby: “Antrenori cu complexe”

Cornel Dinu i-a pus la zid pe Vasile Miriuţă şi Nicolae Dică, înainte de derby: "Unul are complexe de joc, altul are complexe de mai sus, de la patron"
18.02.2018 | 18:06
Ironiile lui Cornel Dinu inainte de derby Antrenori cu complexe

Cornel Dinu a prefaţat unicul derby Dinamo – Steaua. “Mister” a lansat noi săgeţi către Miriuţă, lăsând de înţeles că postul de antrenor la Dinamo este o căciulă prea mare pentru actualul tehnician din “Groapă”. 

“Aşa zisul eternul derby mi se pare destul de echilibrat. Am început să am nişte rezerve în ceea ce-l priveşte pe Miriuţă la comanda lui Dinamo, se pare că el are propriile complexe în a privi jocul echipei. La Dică, mai puţin aureolat la nivel al experienţei decât Miriuţă, complexele vin mai de sus, de la patronul echipei.

Cine va arunca în joc mai puţine complexe şi se va duce spre victorie,  onorând tradiţia acestor partide între cele două echipe de marcă din România, îşi va apropia victoria. Mi-e frică să nu existe însă această teamă de a se duce spre poarta adversă, poate mai puţin la Steaua, care are jucători mai ofensivi decât Miriuţă”, a dezvăluit Dinu la TelekomSport.

Partida Dinamo – FCSB se dispută duminică, în penultima etapă din sezonul regular al Ligii 1, de la ora 20:45. Dinamo se luptă pentru un loc de play-off, în timp ce Steaua “aleargă” după CFR Cluj, aflată pe primul loc.