Fotbal intern

DINAMO-STEAUA. FOTO. Derby-ul nevestelor! E duel şi la zona VIP

„Cîinii” şi „viteziştii”, porecle cam prăfuite de prezentul celor două mari rivale, nu se duelează numai în iarbă, ci şi în zona VIP, la capitolul femei....
30.11.2016 | 12:31
DINAMOSTEAUA FOTO Derbyul nevestelor E duel si la zona VIP

„Cîinii” şi „viteziştii”, porecle cam prăfuite de prezentul celor două mari rivale, nu se duelează numai în iarbă, ci şi în zona VIP, la capitolul femei.

„Clasicul” României, Dinamo – Steaua, se joacă în etapa 18 din Liga 1, miercuri, 30 noiembrie, iar la tribuna oficială a „Arenei Naţionale” vor veni să-şi încurajeze iubiţii cele mai sexy prietene şi soţii de fotbalişti.

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

Blonde sau brunete, scunde sau înalte, „jumătăţile” jucătorilor de la cele două rivale din Capitală au atît meritul, cît şi… vinovăţia lor în evoluţia acestora pe plan fotbalistic. Pe lîngă înfruntarea din iarbă a bărbaţilor, femeile se vor „duela” şi ele în zona VIP.

Oaspetele, în frunte cu Ioana şi Mădălina, soţii de… Gabi

Gabi Tamaş este singurul jucător din distribuţiile actuale care a evoluat şi pentru Dinamo, şi pentru Steaua şi nu se laudă numai cu asta. Pentru că este căsătorit de patru ani cu una dintre cele mai sexy femei din România, Ioana, după ce s-au marcat om la om timp de opt ani. Soţia lui Tamaş conduce detaşat în topul stelistelor.

Nici Gabi Enache nu stă foarte rău la capitolul iubire. Acesta se iubeşte cu Mădălina, o tînără care a reuşit să-i fure inima în urmă cu aproximativ patru ani, iar cei doi şi-au unit destinele în 2014. Nunta a avut loc la Deva şi au fost năşiţi de patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae şi soţia Nicoleta. Mădălina este cunoscută drept „Shakira de România” şi se ocupă de un salon de înfrumuseţare din zona de nord a Bucureştiului.

Adelina ştie să conducă „Motoreta”

„Motoreta” vine tare din spate şi le face concurenţă colegilor săi. Adi Popa se poate mîndri cu o soţie superbă. Adelina este numele brunetei care a reuşit să-l convingă pe fotbalistul Stelei să renunţe la burlăcie după trei ani de „unu la unu”. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2015, iar „Popicu” a fost „forţat” să scoată din buzunar salariul său pe un an pentru a organiza o nuntă de vis! Dar actuala soţie merită toate eforturile.

Căpitanul Stelei, Mihai Pintilii, este unul dintre cei mai familişti jucători din lotul lui Laurenţiu Reghecampf. Se cunoaşte cu Gabriela din copilărie şi, în ciuda timpului, dragostea dintre cei doi este din ce în ce mai puternică. Găbiţa i-a dăruit lui Mihăiţă doi copii, un băiat şi o fată şi a dus o luptă dură cu kilogramele în plus, dar a „tras” tare să se ridice la nivelul soţului.

Tratamentul lui Toşca împotriva criticilor de „sus”

Nici Alin Toşca nu se lasă. Deşi a fost criticat dur de Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf la finalul partidei pierdute de Steaua pe terenul Concordiei Chiajna, scor 0-1, fundaşul a fost consolat de soţia sa Adriana. Cei doi au împreună un băieţel, iar fotbalistul se „vindecă” de critici alături de familie.

Adina este numele celei care a reuşit să îi fure inima lui Alexandru Bourceanu pe vremea cînd erau adolescenţi. Cei doi sînt împreună din perioada copilăriei, iar dragostea nu s-a stins încă. Blonda Adina a reuşit să scape de peste 50 de kilograme (!!!), iar acum este de nerecunoscut.

Relaţia dintre Florin Niţă şi Laura dovedeşte că aspectul fizic nu este cel mai important. Cei doi trăiesc o poveste de iubire de mai bine de 10 ani şi şi-au unit destinele în 2013.

Filip o trimite în atac pe Bianca

Şi dinamoviştii stau bine la capitolul femei. Cea care conduce detaşat în clasamentul iubitelor din „Ştefan cel Mare” este bruneta lui Steliano Filip. Bianca este numele tinerei care i-a furat minţile, nu numai inima, internaţionalului român şi i-a pus „lesă”. Face senzatie în lumea fotbalului şi cînd iese pe stradă întoarce toate privirile, nu numai masculine. Cei doi se iubesc de mai bine de doi ani si au planuri mari de viitor.

Dorin Rotariu, unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul antrenat (încă) de Ioan Andone, trăieşte de cîteva luni o poveste de iubire cu Floris Ariana Costinea, o superbă blondă care s-a mutat în Bucureşti pentru a sta cît mai mult timp alături de atacantul „cîinilor”. Îi este alături, din tribună, la fiecare meci disputat de Dinamo, iar Roti nu îi rămîne dator şi îi dedică toate golurile. Iar ea îşi doreşte, după cum spun apropiaţii, cît mai multe dedicaţii…
Nistor, năşit de „duşmani”!

Dan Nistor, neaşteptatul căpitan al echipei din „Ştefan cel Mare”, a decis să renunţe la burlăcie în vara anului 2013 şi să o ia de nevastă pe Cosmina. Cei doi au fost năşiţi de un „duşman de moarte”, chiar căpitanul Stelei, Mihai Pintilii şi de soţia sa, Gabriela.

Transferul la Dinamo i-a adus lui Laurenţiu Brănescu o nouă iubită. Goalkeeper-ul „cîinilor” trăieşte o poveste de dragoste cu Teodora, o tînără pe care a cunoscut-o după ce a semnat cu formaţia pregătită de Ioan Andone. O fi vreun semn?

50 de kilograme a reuşit să „topească” Adina, soţia lui Alex Bourceanu, revenind astfel la o siluetă de „Miss”

12 ani are povestea de iubire dintre Ioana şi Gabi Tamaş