Fotbal intern

Exclusiv. Benzar, out din lot! Ce mare surpriză pregăteşte FCSB

Dinamo - Steaua va avea loc de la ora 20.45, în etapa 25 din Liga 1 Betano, iar un jucător de bază al oaspeţilor este out din lot!
18.02.2018 | 14:36
Exclusiv Benzar out din lot Ce mare surpriza pregateste FCSB

După antrenamentul oficial susţinut de Steaua înaintea derby-ului cu Dinamo Bucureşti, FANATIK.RO a aflat că Nicolae Dică a decis ca Romario Benzar să nu facă parte din lotul de 18 jucători pentru meciul care va avea loc pe Arena Naţională, de la ora 20.45, iar cel mai probabil Gabi Enache îl va înlocui pe banda dreaptă.

Marko Momcilovic, jucător care nu a evoluat în victoria cu Lazio Roma, scor 1-0, e pregătit să intre în locul lui Junior Morais pe flancul stâng al apărării, iar Bogdan Planic şi Valerică Găman vor face echipă în centrul defensivei.

Ce sistem a exersat Dică înainte de Dinamo – Steaua

FANATIK.RO a dezvăluit exclusiv că mijlocaşul Constantin Budescu va rămâne pe banca de rezerve pentru că a jucat în meciul tur cu Lazio Roma, iar Dică îl vrea proaspăt pentru returul din Italia – vezi detalii.  Astfel, antrenorul Stelei a decis să exerseze la antrenament sistemul 4-3-3, care poate fi folosit doar dacă Budi nu se află în primul unsprezece.

Mihai Pintilii şi-a revenit după accidentarea suferită în meciul cu Lazio Roma şi va face o linie puternică alături de Filipe Teixeira şi de Cristi Tănase, acesta urmând să fie pentru prima dată titular de la revenirea la FCSB.  În lipsa lui Harlem Gnohere şi Denis Alibec, ambii suspendaţi, Nicolae Dică a decis să îi atace pe cei de la Dinamo Bucureşti cu Dennis Man, Florin Tănase şi Florinel Coman sau Junior Morais.

Echipa probabilă a FCSB-ului:

Vlad – Enache, Planic, Găman, Momcilovic – Teixeira, Pintilii, Cr. Tănase – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman.