Fotbal intern

DINAMO-STEAUA. Gigi a dezvăluit echipa: “Intră ucigaşii! Îi năucim!”

DINAMO-STEAUA. Gigi Becali a vorbit despre derby-ul din această seară, anunţînd echipa cu care Laurenţiu Reghecampf va începe partida. Totodată, patronul "roş-albaştrilor" a vorbit şi despre...
30.11.2016 | 11:52
DINAMOSTEAUA Gigi a dezvaluit echipa Intra ucigasii Ii naucim

DINAMO-STEAUA. Gigi Becali a vorbit despre derby-ul din această seară, anunţînd echipa cu care Laurenţiu Reghecampf va începe partida. Totodată, patronul “roş-albaştrilor” a vorbit şi despre conflictul pe care îl are cu Armata de aproape doi ani, situaţia Viitorului, precum şi despre Dorin Rotariu.

… despre meciurile Stelei şi Viitorul: “Ei se baricadează, apoi vezi doamne nu are Steaua atacanţi şi nu dă goluri! Eu, care văd aşa ca un neştiutor, aşa văd fotbalul. Spun că Steaua nu e în formă, dar eu văd pe Steaua jucînd fotbal doar cu Viitorul, atît. E la un punct de noi, e bun şi ăsta acum. Nu e cu minus, nu zero, înseamnă că sîntem peste ei. Nu cred că va fi Viitorul principala rivală, noi o să ne detaşăm uşor, uşor, şi mai ales din primăvară cînd va veni Alibec, pentru că acum noi nu avem atacant. Nu jucăm bine noi, dacă ei se baricadează. Vreţi să vină Steaua cu buldozerul să-i dea pe ei la o parte, care se baricadează? Că Steaua nu are şenile de buldozer. Gică nu e fraier, ştie cineva mai mult fotbal ca el? El nu ştie să se exprime, să spună cît fotbal ştie, dar îl are în sînge. Gică e hoţul hoţilor. Ca să pot să iau eu ceva de la el, trebuie să fiu la distanţă de opt puncte de el. Mai vinde el dacă e la un punct de Steaua? El zice că e o echipă mică, dar în mintea lui numai campionatul este. Vai de capul meu, ce vrăjeală.”

… despre echipa de start din meicul cu Dinamo: “Reghe mi-a spus echipa, o ştiţi şi voi. Joacă Ovidiu Popescu, cu fundaşii centrali care sînt, Tamaş, Toşca şi apoi Momcilovici. Va juca Bourceanu, nu Pintilii, astăzi s-a gîndit că mai bine să înceapă cu el. Echipa asta nu poate fi bătută, intră ucigaşii, De Amorim, Boldrin şi Popa, care sînt ucigaşii ucigaşilor, şi pot fi opriţi. Dinamo n-o să aibă mai mult de 3 cornere în prima repriză. Nu merg eu la meci, cînd e Dinamo gazdă nu vreau să mă găzduiască pe mine Dinamo niciodată. Eu spun că vor fi stelişti la stadion, nu mă bag eu la asta, eu fac fotbal. Aţi văzut cu Osmanlispor vreo agresiune? Noi jucăm fotbal, arbitrii nu mai lasă atacurile, aşa se joacă fotbalul, ca să-i protejăm fotbaliştii. Nu hai să rupem picioarele, să-i călcăm pe cap, să-i rupem glezna, cum zice cineva, nu-i mai spun numele. Steaua joacă fotbal pînă rupe mingea. Vă bate Steaua de vă năuceşte! Dinamo o săptămînă două n-o să mai ştie nimic, o să le macine creierii.”

... despre Rotariu: “Măi, Negoiţă, mă, legile civile sînt legi civile. Are o creanţă şi o scoate la vînzare. Eu am oferit 350.000 de euro, dacă îi dă el, a luat preemţiunea, asta înseamnă. Dacă nu ştie, asta e”.

… despre cîştigurile din fotbal: “Am cîştigat anul ăsta din fotbal 25 de milioane, am şi cheltuit vreo 10 şi am rămas cu 15. Eu ştiu fotbal, Steaua joacă fotbal, n-am ce să fac eu dacă toţi se baricadează.”

… despre conflictul cu CSA:Armata nu plăteşte, n-au bani ei. Şi dacă plăteşte este abuz în serviciu. Poate să plătească matolul ăla cu Jan Pavel, el zice că are nu ştiu ce afacere cu vapoare. Un măscărici care a vrut să iasă în poze cu Jan Pavel. Pe data de 9 se constată că nu s-au plătit banii, Talpan a stat 3 ore să intre la ministru, Boroi a plecat în partea cealaltă, şi a rămas singur, nu-l mai bagă nimeni în seamă pe Talpan acum”, a spus Becali la Sport.ro.