Fotbal intern

Negoiţă, ACUZE DE BLAT în Dinamo -Steaua: “Ştiu CINE, CÎT şi UNDE a dat! Steaua doar pe Bărboianu l-a căutat”

DINAMO. Ştefan Bărboianu s-a declarat şocat de acuzaţiile aduse de Ionuţ Negoiţă privind prestaţia sa din meciul pierdut de Dinamo în faţa Stelei....
06.05.2015 | 23:00
Negoita ACUZE DE BLAT in Dinamo Steaua Stiu CINE CIT si UNDE a dat Steaua doar pe Barboianu la cautat

DINAMO. Ştefan Bărboianu s-a declarat şocat de acuzaţiile aduse de Ionuţ Negoiţă privind prestaţia sa din meciul pierdut de Dinamo în faţa Stelei.

 ”Nu pot să-mi revin! Sînt şocat! Pur şi simplu sînt şocat. Nu înţeleg. Sînt afirmaţii grave. Nu credeam în viaţa mea că se poate spune aşa ceva despre mine. Nu ştiu cum să reacţionez”, a spus Bărboianu pentru gsp.

VIDEO / ASTA E DOVADA LUI NEGOITA!?! CU CE PERSOANA DE LA STEAUA S-A VAZUT BARBOIANU!!!

DINAMO. Managerul sportiv al clubului din Ştefan cel Mare a comentat acuzaţiile aduse de IOnuţ negoiţă lui ştefan Bărboianu:

“Domnul Negoiţă ştie mai multe! E clar că a fost o greşeală. Probabil dacă nu era acest penalty, alta ar fi fost soarta meciului”, a spus Dănciulescu la Digisport.

DINAMO. Ionuţ Negoiţă l-a acuzat pe Ştefan Bărboianu că a trîntit meciul cu Steaua, fără menajamente, într-un atac fără precedent în fotbalul românesc în ultimii ani!

EXCLUSIV / REACTIA VIRULENTA A STELEI LA ACUZELE DE BLAT!!!

Aşa cum se face în fotbalul românesc, cei care se organizează, se organizează. Până în minutul 60 şi ceva, Steaua nu a avut niciun şut pe poartă. Erau şanse foarte mari să scoate un egal, puteam chiar să cîştigăm. Noi ne doream un egal. Dar Steaua a intrat în criză de timp şi avea nevoie de ajutor. Şi cine i-a ajutat? Un băiat care i-a mai ajutat.

Vă vine să credeţi că un jucător pofesionist face două faulturi evidente în cîteva minute în faţa arbitrului? Vorbim despre ticăloşii. Bărboianu a fost dat afară! Măselele stricate trebuiesc aruncate! Nu amiabil, ci dat afară! A avut dreptate Mititelu, că acest jucător este un trădător, m-a trădat pe mine, pe colegii lui, care aveau 3.000 de euro primă şi tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. Steaua a trebuit din nou să ne umilească, şi prin cine? Prin jucătorul nostru! Are o vîrstă, să lase prostiile şi golăniile, că îl bate Dumnezeu. De aici încolo, fiecare jucător va fi bine verificat în urmă. Mai sînt jucători ca el în fotbalul românesc.

PORTRETUL LUI FANE “TRADATORUL”! DE LA “FUGAR” LA “BLATIST”, VIA DNA!!! 

Bărboianu dacă mai joacă fotbal îl mai ia un fraier ca mine, dar în condiţiile în care se ştie, toţi ticăloşii şi golanii care fac lucruri ca el n-ar trebui să facă fotbal. Nu e la prima abatere! Ştiu cine, ştiu locul, ştiu despre cît e vorba, ştiu lucruri pe care le pot spune, dar nu acum, nu public! Ci doar în faţa autorităţilor! M-am săturat să fiu înjurat de suporteri! Aţi văzut cum plîngea acel băieţel? Nu ne putem juca cu sentimentele”, a spus Negoiţă.

“Săptămâna viitoare vom avea o altă conferinţă de presă, unde vom mai discuta un subiect care are legătură cu acesta şi mai am şi alte subiecte. Nu vreau să-mi bat joc de banii mei. Dacă într-un an nu se va curăţa fotbalul românesc, eu mă voi retrage”, a declarat Negoiţă la finalul conferinţei de presă.

––––––––

DINAMO. Ştefan Bărboianu a vorbit despre situaţia sa după ce şi-a reziliat contractul cu formaţia din Ştefan cel Mare. Fundaşul spune că îşi asumă greşeala făcută în meciul cu Steaua.

“Da, a fost o despărţire de comun acord. Chiar dacă mă doare, asta este viaţa şi trebuie să fiu puternic., Toată lumea mă loveşte din toate părţile, am greşit şi îmi asum. La sfîrşitul acestui campionat voiam să spun că nu mai pot continua, se pare că a venit mai devreme. Am fost chemat la club, mi s-a propus încetarea raporturilor contractuale, am fost total de acord şi aici s-a terminat totul. S-au strîns foarte multe din toate punctele de vedere, tot ce s-a întîmplat la Dinamo în ultima perioadă. Au fost destul discuţii şi nu mai aveam cum să ajut clubul. Am tot respectul pentru domnul Teja, eu sînt deschis oricărei oferte acum. L-am avut antrenor şi la Astra, m-a ajutat foarte mult, nu am puterea să sap vreun antrenor. 

Din dorinţa de a cîştiga te transformi, ai face orice să cîştigi. Vă jur cu mîna pe icoană, sau pe orice, că niciodată Ştefan Bărboianu a participat la un meci trucat. Am vrut să tac, dar atît timp cît toată lumea îşi dă cu părerea despre mine, fără să mă cunoască. Mă doare, am fost un copil sărac, am muncit foarte mult şi mă doare că numele meu este pătat că aş fi făcut ceva.

Am avut o perioiadă foarte grea, numai eu şi familia mea ştim cît am suferit, mi-am dorit foarte mult să joc. Sînt om şi nu pot fi imun la toate aceste răutăţi. Am avut două nopţi în care n-am dormit şi m-am gîndit ce am căutat eu acolo. În afară de faza aceasta nu am mai avut greşeli, nu am fost vreun zmeu, dar am făcut tot ce am putu să fac eu să rup acest blestem în faţa Stelei. Este o atmosferă încordată, noi am adus-o în vestiar. Din păcate nu avem nici noroc”, a spus Bărboianu la Digisport.

DINAMO. Ştefan Bărboianu a fost dat afară de la Dinamo. Fundaşul a avut o întîlnire cu şefii, la finalul căreia contractul fundaşului a fost reziliat.

“A fost o reziliere de comun acord, pe cale amiabilă. Ne-am întîlnit, am discutat şi am stabilit de comun acord să încetăm colaborarea. Ce legatură să aibă faza penalty-ului?”, a spus Dinu Gheorghe pentru Dolce Sport.

Ştefan Bărboianu a comis faultul în urma căruia Steaua a primit primul penalty în derby-ul de duminică, de pe Arena Naţională. Imediat după meci, el a oferit o declaraţie cel puţin ciudată, cînd a fost întrebat dacă cele două lovituri de la 11 metri primite de rivală din Ghencea au fost acordate corect.

“Pentru mine, cel mai important a fost golul doi, pentru acel gol trebuia să reziliez 7 contracte. Acel gol a rupt echilibrul, de la 0-1  puteam să mai revenim. Eu unul nu pot să-l acuz pe Bărboianu de nimic. Incercam să facem altceva la Dinamo, el nu putea să mai intre în planurile echipei în acest moment. Probabi vor mai pleca şi alţi jucători,” a declarat Dinu Gheorghe.