Fotbal intern

Balint: “Nu-ţi trebuie multă şcoală ca să vezi că Steaua nu joacă nimic”

DINAMO-STEAUA. Update / Gabi Balint a mai oferit în cursul serii de marţi o reacţie la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. "Vreau să văd faze lucrate în meci, nu la antrenamente. Nu înţeleg de...
29.11.2016 | 21:55
Balint Nuti trebuie multa scoala ca sa vezi ca Steaua nu joaca nimic

DINAMO-STEAUA. Update / Gabi Balint a mai oferit în cursul serii de marţi o reacţie la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. “Vreau să văd faze lucrate în meci, nu la antrenamente. Nu înţeleg de ce Reghe o ia personal, pentru că eu nu am absolut nimic cu el. Eu pur şi simplu fac o analiză. Nu trebuie să fiu un mare antrenor şi nu mă consider un mare antrenor. Am antrenat la echipe mici şi am avut rezultate pe unde am fost. E uşor să afli, nu stau să le enumăr.

Vreau să văd un joc bun. Nu am pretenţii de la Chiajna sau Voluntari, am de la Steaua. Ăsta e felul meu, poate sînt mai dur, poate uneori mă afectează jocul Stelei. Bineînţeles că îmi păstrez părerile şi voi spune mereu ce gîndesc. Nu trebuie să ai mare şcoală de fotbal ca să vezi că nu joacă nimic în acest moment. Ce, trebuie să fii mare specialist? Pe mine mă judecă lumea în funcţie de cum vorbesc aici, dacă o fac bine sau nu”, a declarat Balint.

DINAMO-STEAUA. Update / Gabi Balint a reacţionat după atacul lui Laurenţiu Reghecampf.

“Eu nu atac şi nu jignesc pe nimeni în plan personal în analizele mele. Nu am atacuri la persoană! Că e vizat antrenorul, asta e, eu nu m-am luat de omul Laurenţiu Reghecampf.

Aşa puţin cît am antrenat, eu am avut rezultate. Am avut 2 promovări (n.n. Sportul şi CS U Craiova), un campionat în Moldova, plus o Cupă (n.n. cu Sheriff Tiraspol). Am fost şi vicecampion cu Timişoara, am fost foarte aproape să cîştig campionatul. Pentru prima oară Timişoara a terminat pe un loc 2.

Nu mă consider un mare antrenor sau un mare specialist, pe mine telespectatorii mă judecă”, a fost reacţia lui Gabi Balint.

DINAMO-STEAUA. Laurenţiu Reghecampf a ieşit la atac înaintea derby-ului care va avea loc miercuri, de la ora 20:30, pe “Naţional Arena”.

DINAMO-STEAUA. Antrenorul vicecampioanei României a fost nemulţumit de anumite comentarii făcute de Gabi Balint, fosta glorie a Stelei. Cel din urmă a criticat jocul formaţiei pregătite de Laurenţiu Reghecampf.

“Îl văd pe specialistul Gabi Balint cum face analize de mare antrenor, dar rezultatele lui au lăsat de dorit. Să fie sănătos, să comenteze, dar să o facă în aşa fel încît să nu jignească. Dacă ne luăm de ei se spune că ne luăm de fostele glorii, dacă nu uite ce se întîmplă.

Completez la analiza făcută de Gabi Balint. În general în fotbal se marchează uşor cînd reuşeşti să profiţi de greşeala adversarului. Eu îl invit să vină la antrenamentele noastre să vadă ce lucrăm, dar este mult mai greu să aplici aceste lucruri cînd adversarul se apără aglomerat. Noi nu reuşim să recuperăm foarte repede şi să declanşăm atacuri, iar asta mă deranjează”, a spus Reghecampf.