Fotbal intern

DINAMO-STEAUA. Torje, mesaj din Turcia: “Jucaţi cu SUFLETUL!”

DINAMO-STEAUA. Gabi Torje este unul dintre jucătorii emblematici ai formaţiei din Ştefan cel Mare. Mijlocaşul de bandă a jucat în ultimul meci cîştigat de "cîini" împotriva rivalei de-o...
03.05.2015 | 17:53
DINAMOSTEAUA Torje mesaj din Turcia Jucati cu SUFLETUL

DINAMO-STEAUA. Gabi Torje este unul dintre jucătorii emblematici ai formaţiei din Ştefan cel Mare. Mijlocaşul de bandă a jucat în ultimul meci cîştigat de “cîini” împotriva rivalei de-o viaţă, Steaua, pe 25 aprilie 2011.

Torje a fost chiar artizanul victoriei lui Dinamo, marcînd unicul gol al partidei în urma unei lovituri de cap în ciuda staturii sale, avînd o înălţime de doar 1,67 m. Internaţionalul, în acest moment împrumutat la Konyaspor, în campionatul Turciei, prefaţează derby-ul Dinamo – Steaua din această seară şi speră că formaţia sa de suflet va reuşi să înghenucheze Steaua.

“Presiunea este pe Steaua! Dinamo nu are nimic de pierdut!”

DINAMO-STEAUA. În contextul în care Steaua a fost detronată din fotoliul de lider, după ce a monopolizat primul loc al clasamentului pe tot parcursul sezonului, Dinamo poate opri echipa din Ghencea din cursa pentru a recupera din distanţa faţă de primul loc, fiind în acest moment la cinci puncte de ASA Târgu Mureş. Gabi Torje este de părere că “roş-albii” îi pot lăsa fără cel de-al treilea titlu consecutiv, mai ales prin prisma faptului în care Dinamo nu mai are nimic de pierdut acum:

DINAMO-STEAUA“De această dată, Steaua va juca sub presiunea punctelor, iar Dinamo nu mai are nimic de pierdut, din contră, va avea doar de cîştigat dacă îi încurcă în lupta pentru titlu, mai ales în faţa propriilor suporteri. ASA face un sezon surprinzător şi cred că au şase tot mai mari să fie campioni, mai ales dacă Dinamo se va impune în derby. Sper că vor reuşi să se ridice la un nivel înalt şi să reuşească să facă un meci mare. Echipa iese uşor, uşor din această perioadă grea şi cu siguranţă va ajunge să se bată la titlu în curînd”, a declarat Torje pentru FANATIK.RO.

DINAMO-STEAUA. “Le lipseşte experienţa lotului din 2011!”

DINAMO-STEAUA. Comparativ cu echipa din 2011, care reuşea ultima victorie în faţa Stelei, chiar pe stadionul din Ghencea, Torje crede că diferenţa faţă de lotul de acum o face experienţa jucătorilor, dar şi încrederea pe care aceştia o aveau în forţele proprii. Dinamo vine acum după o perioadă foarte grea, în care a fost învinsă la scoruri ruşinoase pe teren propriu de echipe care se luptă pentru salvarea de la retrogradare, precum Concordia Chiajna, care s-a impus pe Ştefan cel Mare la scor de neprezentare.

DINAMO-STEAUA“În 2011 cred că erau mai mulţi jucători cu experienţă, aveam mult mai multă încredere în noi atunci, stăteam mai bine din punctul de vedere al moralului, însă vreau să cred că va va fi un derby puternic în intensitate, nu ştiu dacă a fost vreodată slab. Pentru ei va fi un avantaj că vor avea susţinerea prpriilor suporteri şi nu că Steaua nu va avea parte de susţinerea fanilor, dar şi venirea lui Dinu Gheorghe este un lucru de bun augur, este un preşedinte cu multă experienţă şi cu siguranţă va ajuta echipa”, a spus Torje.

DINAMO-STEAUA. Plecat din Ştefan cel Mare în 2011, Torje a ţinut să transmită un mesaj de încurajare jucătorilor clubului său de suflet, îndemîndu-i să dea totul pentru tricoul “roş-alb” şi pentru întreaga suflare dinamovistă: “Mesajul meu pentru ei este să joace bine, cu sufletu, să lupte pentru famiile lor şi pentru suporterii echipei Dinamo”.

130 de partide a bifat Torje în tricoul lui Dinamo

20 de reuşite are mijlocaşul pentru “cîini”