Pariuri sportive

Dinamo – Steaua, un meci cu miză pentru titlu (calcule şi info-grafic)

Au mai rămas de disputat trei etape din playoff-ul Ligii 1, după care vom afla care echipă va fi noua campioană a României. Dinamo şi Steaua se vor întâlni în meciul direct pe 1 Mai, de la...
01.05.2017 | 09:43
Dinamo  Steaua un meci cu miza pentru titlu calcule si infografic

Au mai rămas de disputat trei etape din playoff-ul Ligii 1, după care vom afla care echipă va fi noua campioană a României. Dinamo şi Steaua se vor întâlni în meciul direct pe 1 Mai, de la ora 20:30, în derby-ul clasic al României cu  implicaţii la vârful campionatului.

Casa de pariuri online Betano.com a realizat un grafic (foto sus) în care prezintă bilanţul total al meciurilor directe din Marele Derby, dar şi al partidelor pe care Steaua şi Dinamo le mai au de jucat până la finalul sezonului. De asemenea, Betano.com a pregătit Marele Derby cu peste 200 de tipuri de pariuri şi cote cu Marjă 0% – cele care asigură câştiguri maxime pentru pariori.

Pariuri live pe meciul de fotbal Dinamo – Steaua (luni, 1 Mai, ora 20:30)

Dinamo iese din calcule, dacă pierde Marele Derby

Dinamo şi Steaua speră la locul 1, iar Marele Derby va fi vital în lupta pentru titlu. Se pot face multe calcule în ceea ce priveşte lupta pentru primul loc, atât Steaua, cât şi Dinamo având şansele lor.

Campionatul se poate relansa cu un final de sezon extrem de palpitant în cazul în care dinamoviştii se vor impune în Marele Derby. Un lucru este cert: dacă “roş-albaştrii” vor câştiga Marele Derby, îi vor scoate definitiv pe dinamovişti din lupta pentru câştigarea Ligii 1.

Steaua depinde doar de ea

Cele mai mari şanse la titlu le are Steaua Bucureşti, pentru că are trei puncte avans faţă de ocupanta locului al doilea, FC Viitorul, şi depinde astfel doar de ea. Cu trei victorii pe linie, dar chiar şi cu un egal şi două victorii, roş-albaştrii sunt siguri de titlu în Liga 1 fără a mai depinde de alte rezultate, ale altor echipe.

Casa de pariuri online Betano.com a calculate procentajele din meciurile directe Dinamo – Steaua, bazându-se pe toate partidele jucate în Liga 1, aşa cum se poate observa în graficul de mai sus. Cel mai des rezultat a fost egalul (marcat cu alb în grafic), înregistrat în 50% dintre cele 139 de întâlniri disputate în campionatul intern. Procentajele sunt calculate şi pentru celelalte meciuri rămase pentru Steaua şi Dinamo.

Click aici pentru toate pariurile şi cotele din fotbal de pe Betano.com

Steaua, 86% procentaj de victorie contra Craiovei!

Chiar dacă ar obţine un egal cu marea sa rivală, Steaua va încheia sezonul cu două meciuri dificile, unul contra campioanei Astra Giurgiu, în deplasare, şi un  altul împotriva CS Universitatea Craiova, o echipă imprevizibilă şi puternică pe teren  propriu.

Însă, contra ambelor cluburi, echipa lui Laurenţiu Reghecampf are de partea sa rezultatele directe, câştigând până acum 45% dintre partidele cu Astra şi 86% pe cele contra oltenilor!

Dinamo păstrează şanse matematice la titlu

Dinamo Bucureşti poate câştiga titlul doar dacă va obţine nouă puncte din tot atâtea posibile, în ultimele trei etape. Cu un succes contra Stelei, „câinii” s-ar apropia la două puncte de lider. Dacă apoi o va învinge pe CFR Cluj (deplasare) şi pe Astra Giurgiu (acasă), dar depizând şi de rezultatele celorlalte rivale (Steaua şi Viitorul), Dinamo va păstra şanse matematice la titlul.

Ştiaţi că?

  • Dinamo nu a pierdut în acest an niciun meci pe teren propriu (Arena Naţională şi stadionul “Dinamo”)
  • FCSB are cele mai multe victorii din play-off, 4 în 7 etape, şi cel mai bun atac din play-off, înscriind 10 goluri în 7 etape.