Fotbal intern

Mulţescu, la negocieri! Stoican: “Toţi vor la Dinamo”

UPDATE 22:00 / Negocierile eşuate cu Gigi Mulţescu şi discuţiile purtate între patronul Ionuţ Negoiţă şi Flavius Stoican i-au oferit siguranţă tehnicianului dinamovist, care este conştient...
09.11.2014 | 23:45
Multescu la negocieri Stoican Toti vor la Dinamo

UPDATE 22:00 / Negocierile eşuate cu Gigi Mulţescu şi discuţiile purtate între patronul Ionuţ Negoiţă şi Flavius Stoican i-au oferit siguranţă tehnicianului dinamovist, care este conştient că mulţi antrenori speră să-i succeadă lui Stoican. Antrenorul lui Dinamo i-a ironizat pe cei care se află în tratative cu Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache pentru prealuarea băncii tehnice. “E greu să vii la Dinamo, ştiu că este un nume interesant pentru orice antrenor. E şi mai dificil să vii după un antrenor care a şi muncit bine. Nu este o situaţie care să ne convină în Ştefan cel Mare, dar eu nu-mi las familia la greu. Mă refer aici la jucători, la oficiali, la toţi cei pe care i-am simţit aproape de la venirea mea la Dinamo. Observ că s-a creat vîlvă în media faţă de situaţia mea, dar nu s-a pus problema să plec. Au fost discuţii normale cu patronul Ionuţ Negoiţă, aşa cum avem periodic. OK, toată lumea vrea la Dinamo, e normal, avînd în vedere brandul. Dar, la club, sîntem o familie, avem încredere unii în ceilalţi”, a declarat Flavius Stoican pentru gsp.ro

UPDATE 20:30 / Conform surselor FANATIK.RO, se pare că Gigi Mulţescu a avut o primă discuţie discretă cu oficialii clubului în această seară în urma căreia părţile nu au ajuns la un numitor comun. Antrenorul a solicitat transferul a cel puţin trei fotbalişti, însă conducerea dinamovistă nu a fost de acord, motiv pentru care, în acest moment, şansele ca “Turcul” să mai vină la Dinamo sînt infime.

UPDATE 15:00 / Răsturnare de situaţie la Dinamo! Dacă pînă acum Ionuţ Chirilă era favorit să-i ia locul lui Flavius Stoican, se pare că Gigi Mulţescu este în pole position! Conform surselor FANATIK.RO, acesta va avea o întîlnire cu oficialii lui Dinamo cu care va negocia preluarea echipei. Chiar dacă a cîştigat cu Petrolul pe terenul Unviersităţii Cluj, tehnicianul este în relaţii tensionate cu şefii “lupilor” după ce, se pare, aceştia i-au impus trei jucători în lot pentru meciul cu “Şepcile roşii”! Conform surselor FANATIK.RO este vorba despre uruguayenii Sebastian Gallegos, Rodrigo Pastorini şi olandezul Gevaro Nepomuceno, aceştia însoţind lotul de 18 pe care Mulţescu îl creionase pentru meci! Mai mult, se pare că tehnicianul a fost nemulţumit şi de faptul că oficialii ploieşteni i-au lăsat de înţeles că dacă nu va bate la Cluj-Napoca, acesta va fi pus pe liber, urmînd ca la conducerea echipei să fie numit directorul tehnic Yuksel Yesilova cel puţin pentru ultimele trei etape din tur.

–––––––––––––––––––––––-

DINAMO. Trei înfrîngeri la rînd au întins la maximum nervii şefilor, care par decişi să facă o schimbare la nivelul băncii tehnice. Conform surselor FANATIK.RO, se vrea înlocuirea lui Stoican cu un antrenor mai experimentat, favorit fiind Ionuţ Chirilă.

“S-a vorbit de o numire a lui Chirilă la iarnă”

DINAMO. După ce Dinamo a pierdut cu 3-0 împotriva Stelei, şefii au luat legătura cu Ionuţ Chirilă, însă au decis să-i mai dea lui Flavius Stoican o şansă. Şansa aceasta consta în minimum şapte puncte din trei etape, adică două victorii cu Viitorul şi Gaz Metan şi minimum un egal cu Petrolul. Cum însă între timp “cîinii” au pierdut deja şi împotriva echipei lui Hagi, înfrîngere care s-a înlănţuit cu cele împotriva Stelei şi a Mioveniului, fapt care i-a făcut pe şefi să regîndească strategia. “Se auzise ceva de o numire a lui Chirilă din iarnă, fiindcă au fost unele discuţii, însă cu acest rezultat se cam schimbă datele problemei, lucrurile se pot urgenta. Acum să vedem dacă se înţeleg părţile”, au declarat surse apropiate clubului pentru FANATIK.RO.

ionut_chirila_0ed8c06afc-1024x682-660x400

Se întoarce Mulţescu?

DINAMO. Totuşi, în cazul în care negocierile cu Ionuţ Chirilă nus e vor finaliza, oficialii din “Ştefan cel Mare” par a avea şi alte variante de rezervă. Este vorba în primul rînd de Gigi Mulţescu, tocmai antrenorul care i-a pregătit pe “cîini” înainte de venirea lui Flavius Stoican, în urmă cu 13 luni şi după a cărui plecare ambele tabere şi-au exprimat, în unele rînduri, regretul încetării premature a colaborării. Gigi Mulţescu se află în acest moment la Petrolul, dar situaţia sa nu este deloc una roz, iar postul deloc stabil, cu toate că echipa sa a cîştigat lejer la U Cluj. Mai mult, acesta s-ar plia perfect pe politica şefilor alb-roşiilor care-şi doresc tocmai un antrenor cu experienţă care, speră ei, să gestioneze mai bine situaţia.

3.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC VASLUI 0-0,LIGA 1 (28.07.2013)

Niculescu este şi el pe lista lui Dinamo

DINAMO. Conform surselor FANATIK.RO, conducătorii nu îl neglijează nici pe Claudiu Niculescu, antrenorul lui CS Mioveni. Cu toate că echipa acestuia nu stă grozav în eşalonul secund, performanţele din Cupa României, unde a ajuns cu argeşenii pînă în sferturi, după ce a trecut de Astra şi Dinamo, le-au dat de gîndit şefilor. Asimilat ca un dinamovist pur-sînge, Niculescu nu este un antrenor experimentat, ci care aparţine aceleiaşi generaţii cu Flavius Stoican, însă oficialii îl văd ca pe o variantă mai ieftină, dar şi cea ideală în cazul în care Mulţescu nu poate fi luat de la Petrolul, iar Ionuţ Chirilă refuză propunerea.

niculescu-refuzat-sa-fie-secundul-lui-talnar-la-dinamo-vreau-sa-imi-continui-cariera-de-antrenor

48 de meciuri oficiale are Flavius Stoican pe banca lui Dinamo

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!