Fotbal intern

Lui Contra i s-a făcut rău! “Nu merităm la Dinamo! Pot pleca eu!”

Cosmin Contra a fost foarte supărat la finalul meciului pierdut de FC Dinamo Bucureşti pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, scor 1-2, din etapa a 9-a a Ligii 1 Betano. Acesta a vorbit pentru...
12.09.2017 | 00:10
Lui Contra i sa facut rau Nu meritam la Dinamo Pot pleca eu

Cosmin Contra a fost foarte supărat la finalul meciului pierdut de FC Dinamo Bucureşti pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, scor 1-2, din etapa a 9-a a Ligii 1 Betano. Acesta a vorbit pentru prima dată despre plecarea din “haită”, după ce i s-a făcut chiar rău înainte de a veni la interviuri.

Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare a declarat că l-a deranjat maniera în care s-a desfăşurat partea a doua a jocului  şi a spus că în această seară, nici el şi nici jucătorii pe care i-a introdus în teren, nu au demonstrat că merită să fie sub contract cu Dinamo. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Demisionează Contra, după Dinamo – Timisoara 1-2?

“Stăteam pe margine şi nu ştiam ce să mai fac. Am pierdut complet controlul, mai ales după cadoul de la golul doi. Este dintre cele mai bune echipe din România pe contraatac. Ne-au egalat foarte repede. După pauză nu îmi explic ce s-a întâmplat. Le-am zis că nu merităm să purtăm acest tricou, nici eu şi nici ei! Ştiam că Jeremy trebuie să se adapteze la sistem şi la colegi. Nemec nu a avut prospeţime, a venit după cele două meciuri la naţionala ţării sale.

Nu am ştiut să jucăm şi noi la rezultat. În a doua repriză s-a rupt ceva în sânul echipei, nimeni nu a ştiut să aibă limpezime şi cursivitate, ei s-au apărat bine şi au fost periculoşi. O victorie meritată a lor, dacă vom continua aşa, va fi greu să prindem playoff-ul. Pun pe seama unui accident şi sper ca etapa viitoare să arătăm altfel. Dacă joci slab la Dinamo e clar că intri în gura fanilor inculsiv eu. Le-am zis că în seara asta nu merităm niciunul dintre noi să purtăm acest tricou. Este o înfrângere greu de digerat, vreau să mă duc acasă şi să mă liniştesc.

Nu ştiu, în momentul de faţă, am cuvinte doar de meciul din seara asta. Orice înfrângere e dureroasă şi felul în care ne-au bătut cei de la Timişoara… Bineînţeles că voi schimba, trebuie să iau  măsuri. O să găsesc soluţii şi  o să aduc ceva nou în jocul echipei la Craiova, trebuie să schimb ceva, ori plec eu… Am zis că dacă văd că pierd un pic controlul echipei şi nu pot să fac schimbări, atunci un antrenor trebuie să lase, să îşi dea seama, şi să lase pe altul. Nu are legătură cu naţionala, nu e nici momentul şi nici locul să vorbim despre asta. Nu sunt nici în dispoziţia necesară. Dacă tu ca antrenor îţi dai seama că nu mai eşti capabil  să ajungi la jucători, atunci e o problemă, nu trebuie să ţii de scaun, trebuie să pleci. Ne-am pierdut complet capul”, a spus Contra după meci.

Vezi aici cele mai tari imagini din Dinamo – Timisoara 1-2