Fotbal intern

DINAMO. Cine face LEGEA în VESTIARUL “cîinilor”!

DINAMO. Vali Lazăr este căpitanul "cîinilor", dar, conform surselor din vestiar, Marius Alexe este adevăratul lider al roş-albilor. Situaţia a dus şi la o oarecare scădere de formă a...
03.12.2014 | 09:51
DINAMO Cine face LEGEA in VESTIARUL ciinilor

DINAMO. Vali Lazăr este căpitanul “cîinilor”, dar, conform surselor din vestiar, Marius Alexe este adevăratul lider al roş-albilor. Situaţia a dus şi la o oarecare scădere de formă a purtătorului banderolei, mai ales de cînd Alexe a redevenit titular incontestabil în tricoul lui Dinamo.

DINAMO. La începutul actualului sezon, mulţumit de forma foarte bună şi atitudinea pe care le avea, Flavius Stoican i-a dat banderola de căpitan lui Vali Lazăr, la mai puţin de un an după ce acesta a semnat cu Dinamo. În acele momente, Marius Alexe încă urma recuperarea la genunchi după grava accidentare suferită la începutul anului şi spera să prindă un transfer în străinătate. Pînă la urmă, Alexe a rămas în “Ştefan cel Mare” şi, treptat, a reînceput să prindă echipa. Din postura de rezervă la început, apoi ca titular de drept, devenind şi unul dintre golgheterii “cîinilor”. 

“Alexe e omul cu discursul în vestiarul lui Dinamo!”

DINAMO. Perceput ca unul dintre veteranii vestiarului, Alexe a început să-şi impună acest statut nu doar prin ceea ce face pe teren, ci şi prin atitudinea faţă de colegi. “Lazăr e căpitanul, dar Alexe e omul cu discursul, toţi îl ascultă cînd vorbeşte. Ştie să-şi motiveze colegii. Imediat după plecarea lui Flavius, el a fost cel care a luat cuvîntul în vestiar. Nu avea cum să ia banderola, fiindcă el s-a reintegrat mai tîrziu la echipă şi Vali deja era căpitan. Oricum, Marius este un adevărat profesionist prin atitudine şi prin tot ceea ce face, aşa că toţi îl iau ca pe un exemplu”, ne-au mărturisit surse din interiorul clubului.

L-a luat pe Rotariu sub aripa lui

DINAMO. Postura în care se află şi în care este perceput de vestiar, l-a determinat pe jucător să i-a atitudine mai ales în ceea ce-i priveşte pe colegii săi care au mai călcat “strîmb”, precum este, de exemplu, cazul lui Rotariu, cel căruia Alexe i-a făcut program pentru sala de forţă. “Marius e crescut de mic la Dinamo, ştie ce înseamnă spiritul acestui club şi de aceea ştie mereu cum să vorbească şi ce să le spună colegilor. De aceea, mai ales cei mai tineri, îl iau mereu ca pe un exemplu”, au mai spus sursele pentru FANATIK.RO.

Vorbeşte des cu Dragoş Grigore

DINAMO. Vali Lazăr a primit banderola după ce căpitanul “cîinilor” din ultimele sezoane, Dragoş Grigore, s-a transferat în vară în campionatul Franţei, la Toulouse, acolo unde s-a impus ca titular imediat. Chiar dacă a plecat din “Groapă”, Grig nu şi-a uitat fosta echipă şi ţine în permanenţa legătura cu cîţiva dintre foştii săi colegi. Dintre aceştia, cel mai mult vorbeşte tocmai cu Marius Alexe, celui căruia i-a trimis şi un mesaj public de încurajare, prin intermediul paginii personale de Facebook, după înfrîngerea cu 3-0 pe care “cîinii” au suferit-o în faţa Stelei. 

143 de meciuri a jucat Marius Alexe în tricoul lui Dinamo în toate competiţiile oficiale

39 de goluri şi 20 de assisturi şi-a trecut în palmares atacantul în tricoul “cîinilor”

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: