Fotbal intern

Mesaje emoţionante pentru victimele Colectiv afişate de fanii lui Dinamo

Catastrofa de la Colectiv a fost punctată de suporterii câinilor prin mesaje speciale. În Liga 1 Betano, Dinamo - Viitorul s-a încheiat 0-4, aceeaşi diferenţă ca acum doi ani. La meciul Dinamo...
31.10.2017 | 09:51
Mesaje emotionante pentru victimele Colectiv afisate de fanii lui Dinamo

Catastrofa de la Colectiv a fost punctată de suporterii câinilor prin mesaje speciale. În Liga 1 Betano, Dinamo – Viitorul s-a încheiat 0-4, aceeaşi diferenţă ca acum doi ani. La meciul Dinamo – Viitorul Constanţa 0-4, din Liga 1 Betano – VIDEO, disputat luni seara, suporterii din Peluza Cătălin Hâldan au marcat comemorarea a doi ani de la catastrofa de la Colectiv. Ei au înălţat două mesaje prin care şi-au manifestat solidaritatea cu victimele tragediei care a avut loc în clubul bucureştean. Suporterii dinamovişti au evidenţat că nu s-au luat măsuri deşi au trecut doi ani de la cumplitul eveniment.

Primul banner afişat de fanii lui Dinamo conţinea următorul mesaj, scurt şi la obiect: “Corupţia înfloreşte într-un colectiv abuziv”. Cel de-al doilea mesaj al galeriei lui Dinamo Bucureşti, prezentat la partida din Ştefan cel Mare, cu Viitorul Constanţa, a fost mai acid: “Se spune că timpul le rezolvă pe toate, dar şi pe el l-aţi corupt… 2 ani&65 de nevinovaţi. Vă sună oare cunoscut?”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Acum Dinamo – Viitorul 0-4, atunci Dinamo – Viitorul 1-5

Întâmplător, în urmă cu doi ani, primul meci care s-a disputat după catastrofa de la Colectiv a opus Dinamo şi Viitorul, tot în Capitală. Echipa lui Gheorghe Hagi se impunea categoric, cu 5-1 pe terenul câinilor. La două sezoane distanţă, diferenţa dintre cele două formaţii s-a menţinut, luni seară a fost Dinamo – Viitorul 0-4. Ambele partide au fost marcate de proteste ale Peluzei Cătălin Hâldan. În 2015, suporterii alb-roşiilor au părăsit stadionul după câteva minute de joc, considerând că nu este normal ca meciul să aibă loc într-o zi de doliu. Acum, nemulţumiţi de scandalurile care se ţin lanţ la clubul din Ştefan cel Mare şi de prestaţiile mediocre ale echipei, fanii au încercat să pătrundă în zona oficialei pentru a-i cere socoteală patronului Ionuţ Negoiţă.

La data de 30 octombrie 2015, la concertul trupei Goodbye to Gravity, un incendiu a izbucnit la clubul Colectiv din Capitală. În total, 65 de tineri şi-au pierdut viaţa. Până acum, justiţia nu a stabilit care sunt vinovaţii pentru această tragedie.