News

Torje îl dă “ÎN GÎT” pe Marica! “SE DĂ la SOŢIA unui fost dinamovist!”

Scandalul se adanceste intre Gabriel Torje si Ciprian Marica. Dupa ce fostii dinamovisti s-au certat la cutite pentru Iulia Pralea, fosta iubită a lui Torje, acum, potrivit unor surse, atacantul...
10.07.2015 | 10:36
Torje il da IN GIT pe Marica SE DA la SOTIA unui fost dinamovist
ADVERTISEMENT

Scandalul se adanceste intre Gabriel Torje si Ciprian Marica. Dupa ce fostii dinamovisti s-au certat la cutite pentru Iulia Pralea, fosta iubită a lui Torje, acum, potrivit unor surse, atacantul nationalei umbla dupa sotia unui fost dinamovist.

Se pare ca lucrurile s-au complicat si mai mult! Chiar daca Torje este acum intr-o relatie cu Ioana Grama, “Piticul” nu poate trece peste ceea ce i-a facut colegul sau de echipa si de nationala. Astfel ca nu scapa nici o ocazie sa-l “taxeze”, asa ca a povestit in cercul sau de prieteni ca Marica face marcaj de ceva vreme la fosta sotie a unui alt coleg de al sau – fostul dinamovist Claudiu Niculescu, Diana Munteanu.

ADVERTISEMENT

“Torje are o relatie cu Ioana Grama care chiar il iubeste, dar nu acepta ca varful nationalei se iubeste cu fosta lui iubita, Iulia Parlea. El a aflat ca cei doi au o relatie de anul trecut din noiembrie si ca atacantul ii trimitea flori Iuliei de mult timp. La orice discutie Torje isi face coechipierul in toate felurile si spune ca lucrurile nu vor ramane asa, ca el o sa se razbune pentru ce i-a facut jegul de coleg si ca are el grija si de ea. E suparat pe toata lumea de cand a aflat ca fostul iubit al Ilincai Vandici a fost in vacanta cu Parlea la turci, Torje a sters toate pozele cu colegul sau de echipa. Torje mai spune ca oricum el umbla cu mai multe, ca are mai multe aventuri de care ea nu stie si ca inca o cauta pe Teodoru aia de la Digi si pe Diana Munteanu. Le trimite flori si le promite tot felul de lucruri exact cum face si cu Iulia Parlea, care, dupa cum spune Torje, vrea sa se razbune ca el e cu Ioana Grama si pentru ca inca il iubeste”, ne-a declarat unul dintre prietenii lui Torje.

Sursa: cancan.ro