Fotbal intern

Dinamoviştii sunt ironici. “Nu se gândeşte nimeni la Steaua!”

Dan Nistor şi Sergiu Hanca au vândut bilete pentru derby-ul Dinamo - FCSB.
09.02.2018 | 18:39
Dinamovistii sunt ironici Nu se gandeste nimeni la Steaua
ADVERTISEMENT

Cei doi dinamovişti şi-au dat întâlnire cu suporterii lui FC Dinamo Bucureşti care şi-au dorit să achiziţioneze bilete pentru derby-ul cu FCSB, dar aceştia susţin că se gândesc la meciul cu Concordia Chiajna, din etapa 24, care va avea loc luni, ora 20.45.

“Sincer să vă zic, nu se gândeşte nimeni la meciul cu Steaua. Toţi ne gândim la meciul cu cei de la Concordia Chiajna. Am văzut că au dat şi dânşii nişte declaraţii, să zic aşa, răzbunătoare, că o să ne aştepte un meci foarte greu. E normal, trebuie să-şi apere şansele normal, să fie egale, dar sperăm să câştigăm cu ajutorul publicului. Până acum sunt 10.000 de bilete vândute, suntem bucuroşi, dar v-am zis, important e meciul de luni şi apoi ne vom gândi la derby, E un meci foarte important, nu important, dar să luăm primul meci şi apoi ne vom gândi şi la derby”, a spus Dan Nistor. 

ADVERTISEMENT

“Luni o să batem la Chiajna!”

Dan Nistor a vorbit şi despre Gabi Torje. “Ieri am vorbit cu el şi a zis că zilele astea se va rezolva. Mai multe nu pot să vă zic, el ştie mai mult. Eu, din când am vorbit cu el, el mi-a zis că la meciul de luni va putea să joace. Cum, nu ştiu.”

Sergiu Hanca este încrezător înaintea meciului pe care Dinamo Bucureşti îl va disputa pe terenul lui Concordia Chiajna. Mai mult, acesta crede că trupa “câinilor va scoate un rezultat bun şi cu FCSB. ”A (n.r. Miriuţă) văzut cum se pregătesc băieţii, cum arată echipa la antrenamente. Sunt de aceeaşi părere cu dânsul şi cred că luni o să batem la Chiajna. (n.r. Reporter: E greu să vă concentraţi la meciul cu Chiajna când se vând şi bilete pentru derby?) Da. Degeaba ne gândim la derby, dacă noi nu câştigăm contra celor de la Chiajna. (întrebat dacă Dinamo poate obţine 9 puncte din 9) Da. Cu siguranţă cred că se repetă scenariul de anul trecut, sunt încrezător, am încredere în colegi, în staff şi sunt sigur că o să intrăm în play-off”, a declarat Sergiu Hanca.

ADVERTISEMENT