Fotbal intern

Dinamoviștii vor avea stadion nou! Nicolae Badea și-a dat acordul: „Ne-am înțeles într-o oră”

11.04.2019 | 19:41
Dinamovistii vor avea stadion nou Nicolae Badea sia dat acordul Neam inteles intro ora

Este oficial! Dinamoviștii vor avea stadion nou! Suporterii câinilor au primit o veste excelentă după ce viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu a anunțat că s-a întâlnit cu Nicolae Badea. Suporter al câinilor de mic copil, Popescu a promis că se va implica personal în problema construcţiei stadionului de fotbal din Şoseaua Ştefan cel Mare. Viceprimarul a obținut, conform Telekom Sport, acordul fostului investitor, astfel că până la o nouă bază ultra modernă mai sunt puțini pași de făcut.

Dinamoviștii vor avea stadion nou!

Ministerul de Interne este cel care trebuie să-și mai dea acordul acum, dar cel mai probabil se va ajunge rapid la o înţelegere pentru cedarea terenului. Dan Cristian Popescu a confirmat discuțiile cu Badea. ”M-am înţeles cu domnul Badea într-o oră. Mă va susţine în proiectul meu. În maxim o lună ne vom vedea cu mai mulţi oameni reprezentativi din viaţa şi istoria lui FC Dinamo Bucureşti cu care vom crea o echipă din care va face parte şi domnul Badea, pentru construirea Stadionului Dinamo.

Mingea va fi doar la Ministerul de Interne. Personal am câştigat prima bătălie”,  a declarat viceprimarul sectorului 2, Dan Popescu. De altfel, în acest moment, Primăria a anunțat că va satisface toate dorinţele fostului preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului Dinamo ca urmare a înţelegerii de principiu. Mai mult de atât, la următoarele discuții între cele două părți vor fi invitați atât antrenorul echipei, Mircea Rednic, cât şi foşti mari jucători din Ştefan cel Mare.

Dinamoviștii vor avea stadion nou! Arena Dinamo
Mircea Rednic ar putea să o antreneze pe Dinamo pe un alt stadion

Cum va arăta arena din Ștefan cel Mare

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu a precizat că are deja un proiect pentru noua arenă din Ștefan cel Mare. „Ca model, am în minte stadionul de la Craiova. Mi-a plăcut și am și proiectul inițial, care a fost chiar mai bun decât ce s-a construit. Am vorbit la Proiect București și cu fostul director de la CNI, mă ajută și el. În momentul în care preluăm baza, punem în aplicare acest proiect.

Merg pe ideea unui stadion fără pistă de alergare. Putem aloca în jur de 30 de milioane de euro pentru toată baza”, a spus Popescu atunci când a fost chestionat despre noua arenă a dinamoviștilor.

  • 2 este locul ocupat de Dinamo în clasamentul din play out