Carousel hot news

Dinamovistul Bogdan Gavrilă şi-a povestit peripeţiile

La 22 de ani, Bogdan Gavrilă, mijlocaşul adus de Dinamo, în această vară, de la Oţelul Galaţi, are deja o carieră presărată cu peripeţii. Însă nu din cauza lui, ci a celor care l-au...
19.09.2014 | 14:15
Dinamovistul Bogdan Gavrilă şi-a povestit peripeţiile

La 22 de ani, Bogdan Gavrilă, mijlocaşul adus de Dinamo, în această vară, de la Oţelul Galaţi, are deja o carieră presărată cu peripeţii. Însă nu din cauza lui, ci a celor care l-au manageriat. Flavius Stoican l-a adus la liman după ce, la o vârstă fragedă, el a trecut prin curtea celor de la Porto, Roma şi Lecce.

Gălăţean de origine, Bogdan Gavrilă a trecut pe la mai multe cluburi de afară până să ajungă la Dinamo. Talentul său a fost recunoscut încă de la 14 ani, când s-a numărat printre câştigătorii campaniei „Vreau să fiu mare”.„Am început fotbalul, la şapte ani, la Dunărea Galaţi. La 14 ani am câştigat campania «Vreau să fiu mare», organizată de Gillette, apoi am fost luat la Şcoala de Fotbal «Gică Popescu». Am jucat un an de zile acolo, apoi am fost în probe la FC Porto şi le-a plăcut de mine. Numai că m-am întors în ţară pentru câteva zile şi am semnat cu AS Roma. Aşa au decis cei de la Şcoala «Gică Popescu» în acel moment. Aveam 17 ani. Iar după un alt an la Roma, am fost transferat la Lecce. În toată această perioadă, au fost probleme financiare la transferul meu. Ceva între Dunărea Galaţi şi Şcoala «Gică Popescu». Nu cunosc multe amănunte şi nici nu aş vrea să intru în detalii. Cert este că de la Lecce am fost nevoit să mă întorc la Chindia Târgovişte, echipă patronată la acea vreme de Gică Popescu. De acolo am plecat la Oţelul Galaţi, iar în vară am ajuns la Dinamo”, a spus Bogdan Gavrilă.

Revenirea în ţară l-a afectat

În 2012, Flavius Stoican, fiind antrenor la Chindia Târgovişte, l-a cunoscut mai bine şi de aceea a insistat să fie adus la Dinamo. „A fost o perioadă foarte grea pentru mine la Chindia, când m-am întors de la Roma. Chiar aveam de gând să renunţ la fotbal. Datorită lui «Mister» (n.n. – Flavius Stoican) joc acum, pentru că el a fost alături de mine şi m-a încurajat să continui. Nu pot să spun că intrasem în depresie, dar eram cu moralul la pământ. «Mister» a fost cel care m-a ridicat şi a fost ca un părinte pentru mine. A insistat să fiu adus la Dinamo şi îi mulţumesc că am primit această şansă după experienţele pe care le-am avut până acum. Pot spune că este o satisfacţie enormă pentru mine ca la 22 de ani să joc la Dinamo. Nu-mi rămâne decât să joc cât mai bine pentru a-i mulţumi pe fani, dar şi pe oamenii care mi-au acordat încredere şi m-au adus aici”, a povestit mijlocaşul lui Dinamo.

„Dinamo este prioritatea mea” 

Fotbalistul este conştient de şansa pe care a primit-o prin venirea la Dinamo şi vrea să o fructifice. „În ţară nici nu mă gândesc să mai joc la o altă echipă. Aici trebuie să demonstrez că sunt bun şi într-o zi să fiu transferat la AS Roma. Mi-a plăcut mult ce am văzut acolo în perioada în care am fost la ei. Eram un copil şi e normal pe undeva să îmi rămână în suflet acele lucruri frumoase. Dar nu mă gândesc la transfer acum, nu-mi stă mintea la asta. Sunt concentrat sută la sută să dau randament la Dinamo. Asta-i prioritatea mea”, a încheiat Gavrilă.

Sursa: fcdinamo.ro

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri