Fotbal intern

“Dinu Gheorghe nu ştie să piardă! Se descalifică! CFR a început să deranjeze”

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, susţine că partida cu Astra a fost cea mai bună din acest sezon. “Echipa nu a mai jucat aşa bine din 2012, cînd am cîştigat campionatul. Partida cu...
15.09.2014 | 17:36
Dinu Gheorghe nu stie sa piarda Se descalifica CFR a inceput sa deranjeze

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, susţine că partida cu Astra a fost cea mai bună din acest sezon. “Echipa nu a mai jucat aşa bine din 2012, cînd am cîştigat campionatul. Partida cu Astra a fost cea mai bună din acest sezon. Nu credeam că vom cîştiga aşa categoric. Acuzele care au venit după meci sînt total nefondate. Astra e cea mai puternică echipă pe care am întîlnit-o în acest sezon. Astra a venit sigură de victorie. Conducătorii şi jucătorii debordau de optimism. Le-au răspuns jucătorii noştri în teren”, a spus Mureşan.

Oficialul CFR-ului a vorbit şi despre accidentarea lui Ciprian Deac. “Ne doare accidentarea lui Deac. Va sta cîteva etape. Varianta pozitivă ar fi o întindere de ligament şi va sta trei săptămîni. Dacă sînt afectate ligamentele încrucişate va sta opt luni. Dar nu sînt semne de aşa ceva. Are o leziune la ligamentul colateral, dar nu e nevoie de operaţie. Trebuie repaus şi recuperare. Dacă ligamentul ar fi rupt va sta o lună şi jumătate, două”, a spus Mureşan la FANATIK SHOW, la Look TV.

Mureşan îl acuză pe Dinu Gheorghe că este fair-play şi că acuzele la adresa arbitrajului lui Istvan Kovacs sînt nefondate. “Petrolul şi Astra nu se aşteptau la forţa noastră, din cauza asta au fost nervoşi. Pe Dinu Gheorghe îl descalifică declaraţiile pe care le-a dat. Trebuie să ştii să pierzi. Nu ştiam că delegările se fac la Cluj. Se fac la Bucureşti de 100 de ani! Nu contează unde se fac, contează cum se arbitrază. Kovacs e un arbitru bun, nu a greşit la nici o fază. Din contra, ar fi putut să-i dea lui Enache cartonaş roşu. Nu am ştiut că Abrudan face delegările. E un om corect, nu este fan CFR Cluj. Nimeni nu şi-ar permite să-l sune să-i impună un arbitru. Acest om nu poate fi pus la îndoială. Abrudan ţine cu Universitatea Cluj. Probabil CFR a început să deranjeze”, a spus Mureşan.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: