News

Directorul Aeroportului Otopeni ar putea fi demis! Ce s-a întâmplat la ultimul control

25.04.2019 | 11:24
Directorul Aeroportului Otopeni ar putea fi demis Ce sa intamplat la ultimul control

Directorul Aeroportului Otopeni ar putea fi demis, după cum lasă de înțeles chiar ministrul Transportutilor, Răzvan Cuc. Acesta din urmă a efectuat un control inopinat la cel mai amre aeroport din România și a fost extrem de nemulțumit de ceea ce a găsit acolo, de la ”mizerie de nedescris în toalete”, până la lipsa unor piste pentru persoanele cu handicap sau alte culoare speciale de acces.

Minsitrul Transporturilor l-ar putea demite pe directorul Aeroportului Otopeni

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a explicat într-o postare pe Facebook de ce a fost atât de nemulțumit de ceea ce a găsit la Aeroportul Henri Coandă, de lângă București. Reprezentantul Guvernului spune că e inadmisibil să existe așa ceva la principala poartă de acces în România.

”Am efectuat in aceasta dimineaţă o vizită inopinată în principala poarta de intrare a României şi anume Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni. Am primit numeroase sesizări din partea pasagerilor nemulţumiţi de ceea ce văd în acest aeroport. La fața locului am găsit o mizerie de nedescris în toalete, ziduri rupte, igrasie. Problema scărilor rulante este aşa cum mi-au semnalat-o românii. Scările rulante care ar trebui să deservească pasagerii cu dizabilităţi nu funcţionau, lifturile, la fel”, a explicat ministrul Transporturilor în mediul online.

Toaletele murdare și lipsa rampelor de acces pentru bătrâni și persoane cu dizabilități au fost doar două dintre porblemele constatate pe Aeroportul Henri Coandă
Toaletele murdare și lipsa rampelor de acces pentru bătrâni și persoane cu dizabilități au fost doar două dintre porblemele constatate pe Aeroportul Henri Coandă

Managementul defectuos ar sta la baza acestor probleme, așa că ministrul Transporturilor nu a stat pe gânduri și a făcut publice toate nemulțumirile sale. Rămâne de văzut acum, dacă directorul Aeroportului Henri Coandă va mai rămâne în funcție după aceste nereguli constatate de Răzvan Cuc.

”La plecări nu exista niciun scaun. Pasagerii sunt nevoiţi sa stea pe marginea scărilor şi pe pervazul geamurilor. Mizeria şi delăsarea pe care le-am găsit aici arată un management defectuos. Arată lipsa unui bun gospodar care să conducă această companie. Lipsa investiţiilor este vizibilă, deşi ar putea sa existe investiţii pentru că aceasta companie are buget generos. Mă declar total nemulţumit de acest management al companiei si cu siguranţă românii merita un altfel de management”, a mai explicat Răzvan Cuc.